Αθλητισμός ΕΠΣ Ηλείας

Γ΄Εθνική – Μπαράζ Ανόδου: Ισοπαλία και ακόμη ένα βήμα προς την άνοδο για τον Πανηλειακό!

Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε ο αγώνας μεταξύ του ΑΠΣ Πάτραι και του Πανηλειακού, στο γήπεδο των Προσφυγικών, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική με τις δύο ομάδες να μη βρίσκουν δίχτυα και έτσι το ματς να λήγει ισόπαλο 0-0.

Αυτό σημαίνει πως ο Πανηλειακός έκανε ακόμη ένα βήμα προς την άνοδο στη Γ΄Εθνική και παραμείνει ισόβαθμος με το ΑΠΣ Πάτραι. Η Ηλειακή ομάδα βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην άνοδο και όπως όλα δείχνουν δε θα τη χάσει.

Η εξέλιξη του αγώνα: 

Έληξε ισόπαλο το ματς – Όρθιος για την άνοδο ο Πανηλειακός!!

Λευκή ισοπαλία για το ΑΠΣ Πάτραι απέναντι στον Πανηλειακό, με την ομάδα της Ηλείας σχεδόν να κλειδώνει την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Για λίγο χάθηκε το 0-1 για τους Ηλείους

Τεράστια ευκαιρία για τον Πανηλειακό, με το σουτ του Τσάγκαρη να περνάει ελάχιστα σουτ.

Μία χαμένη ευκαιρία για τον Πανηλειακό

Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανηλειακό, με τον Αναστασοβίτη να διώχνει σε κόρνερ το φάουλ του Μπάλλα.

Ξεκινά με 0-0 το δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινά αμέσως τώρα, με τις δύο ομάδες να μην έχουν βρει ακόμη δίχτυα. Αν το αποτέλεσμα παραμείνει αυτό (ισοπαλία) τότε ο Πανηλειακός θα πανηγυρίσει την άνοδο.

Πρώτη ευκαιρία για τον Πανηλειακό

Πρώτη ευκαιρία για τον Πανηλειακό, με τον Αναστασοβίτη να μπλοκάρει το σουτ του Μπάλλα.

Ο αγώνας ξεκίνησε!

Έγινε η σέντρα και ο κρίσιμος αγώνας στην Πάτρα ξεκίνησε στην ώρα του

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πάτραι: Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Μιχαλόπουλος, Γιαννόπουλος, Φούφουλας, Γεωργόπουλος, Ζέλος, Γραμματικόπουλος, Σαμπανέι, Αγριμάκης, Δημητρακόπουλος.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι, Κολόκας, Δ. Τσίγκρηλας, Δημάκης, Μπάλλας, Έλιοτ, Π. Τσίγκρηλας, Γκρίλλας, Κακόγιαννος.

«Σφραγίζει» την άνοδο στις 17:00 ο Πανηλειακός

Στις 17:00 ακριβώς ξεκινά ο αγώνας μεταξύ των ΑΠΣ Πατραί και Πανηλειακού, στην Πάτρα. Οι Ηλείοι παίκτες θα στοχεύσουν σε νίκη ώστε να κλειδώσουν την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική. Βέβαια, ακόμη και με ισοπαλία ο στόχος θα επιτευχθεί!

Όλη η επικαιρότητα