Μπάσκετ

Γ’ Εθνική Μπάσκετ – Α’ όμιλος: Επιτέλους δράση χωρίς φαβορί!

Ντέρμπι Γλαύκου – Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας στις 5 μ. μ. στην Πάτρα
Ακούστε το άρθρο

  Επιτέλους δράση μετά από πολύμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας covid-19 για τις ομάδες της Γ’ εθνικής. Η διοργάνωση ξεκινάει για όλους τους ομίλους την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Α’ του Νότου.

Όχι άδικα, αφού από τις δέκα συνολικά ομάδες που θα βρεθούν στην εκκίνηση, οι πέντε προέρχονται από την ΕΣΚΑ-Η, κάτι που αφήνει μεγάλη αισιοδοξία για κάτι καλό, ενώ το ενδιαφέρον θα είναι στα ύψη. Στο πρόγραμμα της πρεμιέρας δύο είναι τα πολύ σπουδαία παιχνίδια, το ντέρμπι Γλαύκου- Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας που θα φιλοξενηθεί στην «αποθήκη» και η αναμέτρηση Παναχαϊκής-Καλαμάτας στο κλειστό της Αγυιάς. Ο Αίολος Αγυιάς θα ξεκινήσει από την Κυπαρισσία με αντίπαλο τον τοπικό Δίων και ο Ήφαιστος Αχιλλέας Αιγιάλειας από τη Ρόδο με τον Διαγόρα (θα παίξουν ακόμη Εργοτέλης-ΣΔΥ Τρίπολης).

Αναλυτικά οι πρώτες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος:

 Διαιτητές Basket League στο Γλαύκος – Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

 Στην Σημερινή πρεμιέρα της Γ’ εθνικής (Α’ όμιλος Νότου) και στο ντέρμπι Γλαύκου- Σφήκα Αμαλιάδας , η ΚΕΔ/ΕΟΚ όρισε δυο διαιτητές από την λίστα της Α1. Έτσι, πρώτος ρέφερι θα είναι ο Στέφανος Μαγκλογιάννης του συνδέσμου Αθήνας και δεύτερος, ο Γιάννης Τσιμπούρης από την Καλαμάτ.

Όλη η επικαιρότητα