Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Γ. Κατσίκας: «Θα προασπίσουμε το κυνήγι για τον Κώστα Μαρκόπουλο»

katsikas.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τη βαριά παρακαταθήκη του εκλιπόντος Κώστα Μαρκόπουλου επισήμανε με δηλώσεις του στην εφ.«Πατρίς» ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου (Γ’ ΚΟΠ), Γιώργος Κατσίκας.

Ο 60χρονος Πατρινός κυνηγός τόνισε ότι χρέος των κυνηγών της Πελοποννήσου είναι να προασπίσουν το κυνήγι, αφήνοντας αιχμές για συνθήκες πολέμου που δέχονται οι κυνηγοί, ενώ προαννήγειλε σειρά επαφών με τους προέδρους των συλλόγων και τη θηροφυλακή.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι στο πρόσωπο του εκλιπόντος προέδρου Κώστα Μαρκόπουλους οι κυνηγοί έβλεπαν τον πατέρα των κυνηγών και τον πατέρα του κυνηγιού. Οι μάχες που είχε δώσει ήταν πολύ δυνατές και οι νίκες που είχε καταφέρει για το κυνήγι ήταν το τεράστιο έργο και η προσφορά του», δήλωσε στην εφ.«Πατρίς» ο κ.Κατσίκας, προσθέτοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και το νέο διοικητικό συμβούλιο έχουν επίγνωση της τεράστιας ευθύνης για τη συνέχιση του έργου.

«Ως νέος πρόεδρος της Γ ΚΟΠ και στενός φίλος και συνεργάτης του, τόσο εγώ όσο και το ΔΣ της Ομοσπονδίας, φέρουμε την τεράστια ευθύνη να προασπίσουμε το κυνήγι μας σε μια εποχή που βάλλεται  από παντού», τόνισε ο κ.Κατσίκας συμπληρώνοντας ότι οι κυνηγοί έχουν δεχθεί σκληρό πόλεμο, προτιμώντας να μην επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες στην παρούσα φάση.

«Η προτεραιότητά μου είναι να δω όλους τους θηροφύλακες στην Πελοπόννησο και κατόπιν όλους τους προέδρους των κυνηγετικών συλλόγων, για να έχουμε διαρκή επαφή και ενημέρωση», ανέφερε στην εφ.«Πατρίς» ο κ.Κατσίκας. 

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Fopan83@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα