Ηλεία

Γ. Κουτσούκος: Στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών – ενημερώθηκε για το σχέδιο αποϊδρυματοποίησης

Ακούστε το άρθρο

Το  ΚΕΠΕΠ Λεχαινών επισκέφθηκε ο κ. Γιάννης Κουτσούκος προκειμένου να συζητήσει για το σχέδιο αποϊδρυματοποίησης, καθώς μέχρι σήμερα δεν είχε κάποια επίσημη ενημέρωση.

Συναντήθηκε με το σωματείο των εργαζομένων,επισκέφθηκε τους χώρους φιλοξενίας των ΑΜΕΑ και συνομίλησε με εργαζόμενους της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον κ. Κουτσούκο – με βάση όσα τους είναι γνωστά – για το σχέδιο αποϊδρυματοποίησης και εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και τις ανησυχίες τους για μια σειρά από θέματα που συνδέονται με την υλοποίησή του και κυρίως για όσα αφορούν τις εργασιακές τους σχέσεις.

Ο κ. Κουτσούκος εξέφρασε, την επί της αρχής θετική άποψη για κάθε ενέργεια που θα συμβάλει στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και στην κοινωνικοποίηση των φιλοξενούμενων ΑΜΕΑ,επισήμανε, όμως, ότι είναι απαραίτητη η γνώση ολόκληρου του επιχειρησιακού σχεδίου και ιδίως των παραμέτρων που αφορούν την αξιοποίηση των υποδομών και της εμπειρίας των εργαζομένων στο ΚΕΠΕΠ, την προοπτική του προγράμματος, καθώς και η διασφάλιση των εργαζομένων.

Όλη η επικαιρότητα