Γ Εθνική

Γ. Κούτσης – προπονητής Πανηλειακού: «Δεν θα αντέξουν πολλές ομάδες και θα διαλυθούν»!

«Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά δεν ξέρω αν το πάρει στο τέλος, ο ΠΑΟΚ φέτος δεν έχει ποιοτικές αλλαγές, και ο Άρης πολλά σκαμπανεβάσματα»!
Ακούστε το άρθρο

Στην «Πατρίς – Σπορ» μίλησε χθες για τον Πανηλειακό, την αναστολή του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, το ντέρμπι της Τούμπας: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, αλλά και την ομάδα του Άρη, στην οποία αγωνίστηκε για χρόνια, ο προπονητής του Πανηλειακού, Γιώργος Κούτσης.

 Τι θα λέγατε για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας;

«Αν και ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ της νέας περιόδου, θα σας έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών που συνεργάζομαι έως τώρα. Τα παιδιά τα δίνουν όλα στις προπονήσεις, ως επαγγελματίες που είναι, και αυτό φαίνεται και στα φιλικά της προετοιμασίας»!

Κόουτς πόσο σας «βολεύει»… η αναβολή της Γ’ εθνικής;

«Ο προγραμματισμός μας όπως ξέρεται ήταν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 2 Οκτωβρίου. Όμως η αναβολή που δόθηκε, ιδίως για εμάς που ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ, και αργήσαμε να ξεκινήσουμε τα φιλικά προετοιμασίας, μας ευνοεί, και είναι υπέρ μας. Όμως αυτή η συμπεριφορά της ΕΠΟ, κυριολεκτικά μας έχει κουράσει όλους. Καθώς αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε τον προγραμματισμό μας. Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα βγαίνουν κατόπιν οι αγωνιστικές, πράγμα που σημαίνει, ότι θα παίζουμε Κυριακή και Τετάρτη, με αποτέλεσμα πολλούς τραυματισμούς, και το βασικότερο οι ηρωικοί παράγοντες, δεν θα αντέξουν να πληρώνουν, με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να διαλυθούν. Με λίγα λόγια μιλάμε για μια τραγωδία, που χρόνια τώρα βλέπουμε στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο!».

Κόουτς αλήθεια πως είδατε το πρόσφατη ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, και τι βλέπεται για τον τίτλο;

«Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν το «Χ». Όμως ο ΠΑΟΚ φέτος είναι αδύναμος σε ότι έχει να κάνει με τις αλλαγές του, δεν έχει ποιοτικές αλλαγές, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που είναι μια πολύ δουλεμένη ομάδα. Όσο για τον τίτλο, ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά δεν ξέρω αν το πάρει στο τέλος».

Κλείνοντας κόουτς, δύο λόγια και για την άλλη μεγάλη ομάδα που αγωνιστήκατε τον Άρη;

«Πίστευα πως μετά την πολύ καλή περσινή χρονιά που τον οδήγησε στην Ευρώπη, ότι φέτος θα ήταν η χρονιά του Άρη. Όμως μέχρι τώρα τουλάχιστον έχω διαψευστεί. Καθώς η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Δεν μπορείς π.χ. να κερδίζεις τον Ολυμπιακό και να χάνεις εύκολα στον Βόλο. Αν συνεχίσει έτσι, βλέπω να τερματίζει 4ος, 5ος!».

Όλη η επικαιρότητα