Categories: Γ Εθνική

Γ. Κούτσης (προπονητής Πανηλειακού): «Ήμασταν πολύ καλοί»

Share

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος όχι μόνο από τις νίκες, αλλά κυρίως από την εμφάνιση του Πανηλειακού, σε αυτά τα πρώτα δυο φιλικά, με Κυπαρισσία και Διαβολίτσι, είναι ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Κούτσης!

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει το ρόστερ της, και φυσικά έχει αλλάξει σε σχέση με πέρσι σχεδόν κατά 99%, ενώ προσπαθεί να δημιουργήσει έναν κορμό, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια της, δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, έχοντας πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Μιλώντας στο τέλος του κυριακάτικου φιλικού ο έμπειρος κόουτς του Πανηλειακού τόνισε:

«Η ομάδα σήμερα (προχθές) ήταν πολύ καλή, ακόμα και όταν το σκορ ήταν 0 – 0! Κάποια βασικά πράγματα από αυτά τα οποία ζητάμε τα είδαμε. Βεβαίως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Σε γενικές γραμμές, οι παίκτες προσπαθούν να εφαρμόσουν αυτά που θέλουμε. Είμαστε αγωνιστικά πειθαρχημένοι, συνεχίζοντας την προσπάθειά μας! Επισήμως δεν έχουμε κάποια τοποθέτηση, ότι θα δοθεί άλλη αναβολή.

Ο προγραμματισμός είναι για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 2 Οκτωβρίου. Θα ήταν όμως καλύτερα για μας, να καθυστερήσει κι άλλο η έναρξη, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε και κάποια ακόμα φιλικά τα οποία προγραμματίζουμε, και να μπορέσουν έτσι να ενσωματωθούν και οι τελευταίες μας μεταγραφές που προγραμματίζουμε».

Νέο φιλικό το Σάββατο με τον Αίαντα στον Πύργο!

Επόμενο φιλικό για τον Πανηλειακό, θα είναι το ερχόμενο Σάββατο με τον Αίαντα Γαστούνης, σε ένα φιλικό Ηλειακό ντέρμπι! Ένα ματς που θα γίνει στο Δημ. Στ. Πύργου. Από εκεί και πέρα, συζητάει να μεταβεί στη Ζάκυνθο την άλλη Τετάρτη, να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Φιλικό ωστόσο το οποίο σε περίπτωση που η έναρξη γίνει στις 2 Οκτωβρίου, θα αναβληθεί.