Γ Εθνική

Γ. Μπίρμπας (Πρόεδρος Αίαντα Γαστούνης): «Φεύγω με ψηλά το κεφάλι και τη συνείδησή μου καθαρή»!

Μετά τον Θανάση Θεοδόση, και ο πρόεδρος του Αίαντα, Γιώργος Μπίρμπας, κοινοποίησε την αποχώρησή του από τον σύλλογο.
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Θανάση Θεοδόση, και ο πρόεδρος του Αίαντα, Γιώργος Μπίρμπας, κοινοποίησε την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Μπίρμπα: «Μετά από τρεις σεζόν κατά την προσωπική μου άποψη επιτυχημένες, ήρθε η ώρα της αποχώρησής μου από το τιμόνι της ομάδας. Τη σεζόν 2019-20 η ομάδα ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια καθώς βρισκόταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αήττητη και πανάξια κέρδισε την άνοδό της στη Γ’ Εθνική καθώς έφτασε και στον ημιτελικό αποκλείοντας τότε τον Ολυμπιακό Ζαχάρως που βρισκόταν στη Γ’ Εθνική.

Και έχοντας φιλοδοξίες για double εκείνη τη σεζόν αλλά λόγω της πανδημίας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Τη σεζόν 2020- 21 η ομάδα έκανε την παρθενική της συμμετοχή στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Σε μία πρωτόγνωρη σεζόν ή μάλλον ειδικών συνθηκών λόγω της πανδημίας η ομάδα κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση έχοντας μία πολύ καλή παρουσία.

Τη σεζόν 2021-22 η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην αναβαθμισμένη Γ’ Εθνική σε έναν από τους πιο αμφίρροπους ομίλους καθώς για την παραμονή της χρειάστηκαν 39 βαθμοί.

Το λέω αυτό, διότι σε άλλους ομίλους με 42 βαθμούς ομάδες αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες και για τη σωτηρία κάποιων άλλων χρειάστηκαν μόλις 22 βαθμοί. Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια γνώρισα και συνεργάστηκα με άτομα για τα οποία είμαι περήφανος, εννοώ τους παράγοντες αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαμε στην ομάδα.

Επίσης, σε αυτά τα τρία χρόνια είδα και κάποια πράγματα για τα οποία ίσως δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος με τον αθλητισμό δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Αποχωρώ με το κεφάλι μου ψηλά και τη συνείδησή μου καθαρή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους μας βοήθησαν τις προηγούμενες σεζόν αλλά κι αυτούς τους λίγους που μας βοήθησαν και στην φετινή.

Αναλυτικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω: Δ. Αθανασούλη, ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ, Ι. Τσουδή, Γεώργιο Μπούγο, Α. Νίκα, Αφοί Πετρόπουλοι, κ. Πλιάκα, τον πρώην δήμαρχο Αλέξιο Καστρινό, Άκη Καστρινό και το πρατήριο υγρών καυσίμων Σταματελάτου αλλά και όλους όσοι μας βοήθησαν. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πηνειού κύριο Ανδρέα Μαρίνο που ήταν δίπλα μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας: Γ. Μπιζάνη, Ερ. Περιβολάρη, Χρύσανθο Θεοδόση, Σ. Παπασωτηρίου, Κ. Καραμιχάλη, Δ. Πυλαρινό, Α. Σταματάτο, Π. Κακλαμάνο.

Αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Λάμπη Κάρδαρη καθώς και τους δύο προπονητές που συνεργαστήκαμε αυτά τα 3 χρόνια τον κυριο Αλέξη Γαβριλόπουλο καθώς και τον Θοδωρή Ανδριόπουλο. Τέλος θα ήθελα να κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά στον κύριο ΘΑΝΑΣΗ ΘΕΟΔΟΣΗ τον οποίο εκτιμώ,τον σέβομαι και τον έχω σαν δεύτερο πατέρα.

Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να φτάσει ακόμη ψηλότερα γιατί είναι μια ομάδα καθαρή που δεν χρωστάει πουθενά και να έχει μια καλή πορεία.

Επίσης με στεναχωρεί το γεγονός ότι στα τρία παιχνίδια Κυπέλλου δεν είχαμε τον ανάλογο σεβασμό που δικαιούμασταν ως προς την αντιμετώπιση της ομάδας μας, αλλά και πάλι η ομάδα μας έμεινε συσπειρωμένη.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μας θεωρούσαν τελειωμένους και ήμασταν στην ευχάριστη θέση να τους διαψεύσουμε και να τους δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί. Εις το επανιδείν».

Όλη η επικαιρότητα