Ηλεία

Γ.Ν-Κ.Υ Κρεστένων: Μέσα στο καλοκαίρι η λειτουργία του τμήματος υπερήχων

Ακούστε το άρθρο

Ενισχύθηκε με μη ιατρικό προσωπικό, τρεις προσλήψεις στο μικροβιολογικό 

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να αρχίσει να λειτουργεί στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κρεστένων το τμήμα υπερήχων, που θα συμβάλει καίρια στην αναβάθμιση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Όπως μας τόνισε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ιωάννης Χουζούρης, υπάρχει ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία για την στελέχωση του τμήματος, με ακτινολόγο ιατρό, προκειμένου το τμήμα υπερήχων να λειτουργήσει κανονικά όπως λειτουργεί τώρα το ακτινολογικό (κάθε Δευτέρα, ενώ μπορεί να λειτουργεί και δεύτερη μέρα την εβδομάδα αν υπάρχει ανάγκη).

«Αναμένουμε να ξεκινήσει το τμήμα υπερήχων και αυτό θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, γιατί αυτό το τμήμα χρειάζεται ακτινολόγο και ακόμη δεν έχουμε ενημερωθεί πότε θα τοποθετηθεί. Εξαρτάται από τον γιατρό που θα τοποθετηθεί. Υπάρχει ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία, από ανθρώπους που μένουν στην Κρέστενα να επανδρώσουν το τμήμα. Επίσης λειτουργεί κανονικά το ακτινολογικό κάθε Δευτέρα και μπορεί να λειτουργεί και μια δεύτερη μέρα την εβδομάδα αν υπάρχει ζήτηση» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χουζούρης, που αναφέρθηκε και στις νέες προσλήψεις που έχουν γίνει στο Νοσοκομείο, αλλά και στην έλευση ιατρών αρκετά σύντομα.

«Το Νοσοκομείο έχει ενισχυθεί με προσωπικό, εδώ και ένα μήνα, και συγκεκριμένα με 5 άτομα. Πρόκειται για μη ιατρικό προσωπικό, δηλαδή νοσηλευτικό και είναι θετικό ότι στο μικροβιολογικό εργαστήριο έχουμε τρεις νέες προσλήψεις, που έχουν βοηθήσει στην αναβάθμιση του.  Περιμένουμε μόνιμους ιατρούς, η προκήρυξη έγινε τον Μάρτιο, υπάρχει ενδιαφέρον και αναμένουμε να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός».

Όλη η επικαιρότητα