Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Γ. Παναγιωτόπουλος: Ανακοίνωση υποψηφιότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ακούστε το άρθρο

«Στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για τις ζωές μας».
Αυτή η φράση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα συμπυκνώνει, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, το διακύβευμα των επερχόμενων εθνικών εκλογών.
Σε ό,τι με αφορά, έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη και δημόσια, ότι στο δίλημμα «Δεξιά ή Τσίπρας», έχω απαντήσει Τσίπρας.
Αυτή είναι η θέση μου, σταθερή και αταλάντευτη, από την εποχή που αποχωρήσαμε ως «Αριστερή Πρωτοβουλία» από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., το 2013.
Την άνοιξη του 2019, ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., απηύθυναν ένα ειλικρινές προσκλητήριο πανστρατιάς των Δημοκρατικών Σοσιαλιστικών και Αριστερών Δυνάμεων του τόπου, προκειμένου να κλείσουμε το δρόμο στους νεοφιλελεύθερους, που κατέστρεψαν τη Χώρα και την πτώχευσαν ηθικά και υλικά.

Σαν εκπρόσωπος της Σοσιαλιστικής Πρωτοβουλίας μίλησα στην Ιδρυτική Συνέλευση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στο Γαλάτσι και διατύπωσα την άποψη ότι «απαγορεύεται να ηττηθούμε από Ανώνυμες Εταιρείες».

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και με όρισε μέλος του Συντονιστικού Οργάνου της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
Θα ήμουν ανακόλουθος αν, με πρόσχημα τον ελάχιστο χρόνο που απομένει έως τις 7 Ιουλίου, αρνιόμουν την τιμή να δώσω στην πρώτη γραμμή τον αγώνα ενάντια στην παλινόρθωση της Δεξιάς.

Ο αγώνας μου θα είναι μονομέτωπος, κατά της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς και ενάντια σε όσους επιχειρούν να αλλοιώσουν τις αρχές και τις αξίες, που υπηρετώ, ανιδιοτελώς, από το 1982, όταν εντάχθηκα στην Π.Α.Μ.Κ.
Αισθάνομαι απέραντη αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλες τις συντρόφισσες και τους συντρόφους, που πορευτήκαμε μαζί, ακόμα κι αν τα τελευταία χρόνια έχουμε διαφορετική κομματική προτίμηση.
Θα είμαι υποψήφιος με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, στο Νομό Ηλείας.
Στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, γεννήθηκαν τα παιδιά μου και υπηρέτησα με αφοσίωση, τόσο σαν αιρετός, όσο και σαν ενεργός πολίτης.

Θα είμαι υποψήφιος με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, γιατί αρνούμαι να ξεχάσω, ποιοι και πως έφθασαν την Ελλάδα στην πτώχευση και ποιοι και πως την παρέδωσαν ερείπιο, τον Γενάρη του 2015.

Αρνούμαι να συμβιβαστώ και να γίνω θεατής της επανόδου της Δεξιάς στην εξουσία.

Έχω τη συνείδησή μου καθαρή, γιατί έμεινα πάντα πιστός στο δρόμο του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, ανεξαρτήτως προσωπικού και πολιτικού κόστους.
Οραματίζομαι μια Ηλεία και μια Ελλάδα, που θα αφορά όλους και όχι τους λίγους και εκλεκτούς του συστήματος.
Στις 7 Ιουλίου, βάζουμε τέλος στην προσωρινή χαρά της Δεξιάς, με τη μαζική μας συμμετοχή στην κάλπη.
Το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, περιλαμβάνει μόνο άξιες και άξιους υποψηφίους και είναι τιμή μου να δώσω αυτόν τον ολιγοήμερο αγώνα, αλλά και όλους τους αγώνες, που θα ακολουθήσουν, στο πλευρό τους.

Ήρθε η ώρα του «Εμείς».
Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε σε ποια πλευρά της ιστορίας θα σταθούμε.

Όλη η επικαιρότητα