Γυναίκα

Γαλλικό Μανικιούρ: 5 τέλεια σχέδια ιδανικά για το καλοκαίρι

Ακούστε το άρθρο

Το γαλλικό μανικιούρ είναι από τα αγαπημένα μας σχέδια για τα νύχια χειμώνα- καλοκαίρι. Βέβαια, το καλοκαίρι, η διάθεσή μας- γενικά- είναι σαφώς πιο ανεβασμένη και δεν αποκλείουμε εύκολα να πειραματιστούμε με κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε η ιδέα γι’ αυτό το θέμα. Γιατί από τη μία λατρεύουμε και αισθανόμαστε μία ασφάλεια με ένα απλό γαλλικό μανικιούρ στα νύχια μας, από την άλλη, θέλουμε να ξεφύγουμε από τα κλασικά.

Παρακάτω λοιπόν, ετοιμάσαμε μία λίστα με πέντε τέλεια σχέδια εναλλακτικά του κλασικού γαλλικού στα νύχια μας, που μπορείς να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι.

Blue French

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

book your basic design mani at the link in bio ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη majesty’s pleasure (@majestyspleasure) στις

Το μπλε είναι το χρώμα του καλοκαιριού. Το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού. Τι θα έλεγες αν αντί για το κλασικό λευκό tip στο γαλλικό μανικιούρ σου, δοκίμαζες ένα γαλλικό σε μπλε χρώμα;

Rainbow French Mani

Οι τάσεις των ombre και rainbow nails ήταν από αυτές που κυριάρχησαν στο μανικιούρ μας το χειμώνα. Τι θα έλεγες να τις υιοθετήσεις και στο γαλλικό μανικιούρ σου;

Dotty French Mani

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💅 Look 2 @oscardelarenta featuring @zoyanailpolish in coral Sawyer and 4 skin-flattering nudes- Brenna, Jack, Spencer and Chanelle. Styled by @natasharoyt make up @tompecheux hair @odilegilbert_official @rebeccamaynesphoto @tokibunbun @fernandogarciam1205 #zoyanyfw #oscardelarenta #runwaynails #nyfw #nyfwnails

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss Pop (@misspopnails) στις

Το dotty manicure είναι από τα αγαπημένα σχέδια για τα νύχια μας. Πώς θα σου φαινόταν, λοιπόν, να προσθέσεις ένα μικρό dot στο κλασικό γαλλικό σου; (Extra Tip: Δοκίμασε αν θέλεις να «παίξεις» στον ίδιο χρωματικό συνδυασμό στην κουκίδα και στο tip του γαλλικού σου ή απλά να επιλέξεις δύο αντίθετα χρώματα).

Double French Mani

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Double French for @jyjin I used @drdanabeauty ‘s new nail care system for healthy Nails for a gorge shiny healthy nail bed!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Torello (@aliciatnails) στις

Αν μία απλή γραμμή στο γαλλικό σου δεν είναι αρκετή, δοκίμασε και μία δεύτερη, σε μία διαφορετική απόχρωση.

Red French Mani

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I never do long nails, I just tried @orly builder in a bottle and now I want long nails forever!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Torello (@aliciatnails) στις

Υπάρχουν γυναίκες που χρόνια τώρα βάφουν τα νύχια τους μόνο σε κόκκινες αποχρώσεις ή κάνουν μόνο γαλλικό. Αυτό το σχέδιο είναι για εκείνες. Γαλλικό με κόκκινο tip.

via

Όλη η επικαιρότητα