Γαργαλιάνοι: Βρήκε 600 ευρώ στην θυρίδα ΑΤΜ και τα παρέδωσε

Δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει το ποσό και πήγε «γραμμή» στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου παρέδωσε τα χρήματα και την απόδειξη της συναλλαγής από το ΑΤΜ

Άξιος συγχαρητηρίων για την εντιμότητά του είναι ένας άνδρας από την κοινότητα Αμπελόφυτο Μεσσηνίας, ο οποίος βρήκε έκπληκτος ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ξεχασμένο στην θυρίδα ενός ATM της τράπεζας Πειραιώς στους Γαργαλιάνους αλλά δεν μπήκε στον πειρασμό να το κρατήσει.

Ο συναλλασσόμενος, που δεν θέλησε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του, είχε πάει στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης για να «σηκώσει» χρήματα από τον λογαριασμό του, όμως βρήκε στην θυρίδα 600 ευρώ, τα οποία είχε ξεχάσει μαζί με την απόδειξη ο προηγούμενος που είχε φύγει παίρνοντας μόνο την κάρτα του!

Ωστόσο, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει το ποσό και πήγε «γραμμή» στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου παρέδωσε τα χρήματα και την απόδειξη της συναλλαγής από το ΑΤΜ. Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με την τράπεζα, διαπίστωσαν ποιος είχε κάνει την συγκεκριμένη συναλλαγή και παρέδωσαν τα χρήματα στον αφηρημένο ιδιοκτήτη τους.