Ηλεία

Γαστούνη: Αγκάλιασαν την παράσταση «Για τον Άγγελο»

Ακούστε το άρθρο

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και αγκάλιασε  την μουσικοθετρική παράσταση «Για τον Άγγελο». 

Η παράσταση ανέβηκε στις 7 και 8 Δεκεμβρίου στη Γαστούνη στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Θέατρο Γαστούνης, υπό την αιγίδα του Ν.Π. Πολιτισμού του Δήμου Πηνειού και θα επαναληφθεί στα Λεχαινά στις 14 και 15 Δεκεμβρίου στο σινέ Άστρον. Μια παράσταση που υπογράφει ο Παναγιώτης Πέττας και είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Άννας Κορτέση για τον άτυχο Άγγελο Λαδά από το Βαρθολομιό και τον τιτάνιο αγώνα της μητέρας του να βοηθήσει τον γιο της με την θεραπεία του.

Τα έσοδα όλων των παραστάσεων φυσικά θα διατεθούν για την θεραπεία του Άγγελου. Το κοινό καταχειροκρότησε του ηθοποιούς και συντελεστές που ανέβηκαν στο πάλκο με πάθος ψυχής.

Ηθοποιοί

Οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στην μουσικοθεατρική παράσταση και όλοι όσοι συντελούν στην πραγματοποίησή της είναι: Λυκοκανέλου Αλεξάνδρα: μανά-ψυχή  Τσερεμε Αρετή: μανά-φιγούρα Πέττας Παναγιώτης: πατέρας-Μιχάλης  Χατζόπουλος Κωνσταντίνος:  γιος-Άγγελος  Αλεξόπουλος Διονύσιος-Ανδρέας: γιος-Νίκος  Γεωργακοπουλος Διονύσιος: γιος-Μάριος  Τσερεμε Διονυσία: κοπέλα-Άγγελου  Τσαγκανελιας Αλέξανδρος: Ιατρός Φιτσαλου Δημητρα: νοσοκόμα   Βρυώνη Αλεξία: φαντάρος  Μαστροπαναγιωτοπουλου Ανδριαννη: φίλη Αβραμιδη Τζένη-Ελένη: παρηγορητική φιγούρα  Συμμετέχει η σχολή χορού step up  Παυλίδου Ιωάννα – χορογράφος, Γιώργος Δερβος – δάσκαλος χορού, Ζαχαρόπουλου Χριστιαννα – χορογράφος  Οι μικροί μας Αγγελοι: Παπαδόπουλος Χρήστος, Καλαριτης Μαριος, Κουνανης Αλέξανδρος, Κουνανης Ανδρέας   Συντελεστές – Τεχνικοί: Κουμπαρούλη Παρασκευή γραμματειακή υποστήριξη – τεχνική σύμβουλος, Μανουσιάδη Φωτεινή  Συντονίστρια σκηνής, Κολλια Κατερίνα επιμέλεια σκηνής,    Κουμπαρούλη Παναγιώτη   βοηθός σκηνής   Ρουσυατσακ Άννα-Μαρία  βοηθός σκηνής  Πλέσσα Άννα βοηθός σκηνής Καρκαλουτσος Παρασκευας σκηνικά-φωτισμός Κανναβος Κωνσταντίνος ήχος-επεξεργασία βίντεο Μπαλής Τριαντάφυλλος υποστήριξη ήχου Φωτογραφίες Βασίλης Κανουλάς

Όλη η επικαιρότητα