Γαστούνη: Δεν άφησε σημείωμα ο αυτόχειρας – Διάρρηξη στη Βάρδα, φωτιά σε καλαμιές στη Λάμια

Η αυτοκτονία ενός 56χρονου αλλοδαπού εργάτη γης στη Γαστούνη ήταν το πρώτο τραγικό περιστατικό στον Κάμπο για τη νέα χρονιά.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των ΚΥ Γαστούνης και Βάρδας, άνδρες και γυναίκες που είχαν υπηρεσία, ήταν σε απόλυτη ετοιμότητα την Πρωτοχρονιά για να αντιμετωπίσουν έγκαιρα και με ασφάλεια τα συμβάντα.

Αυτοκτονία πίσω από τα σφαγεία

Αυτοκτονία ενός Ρουμάνου εργάτη γης, ήταν το πρώτο τραγικό συμβάν που κατέγραψαν για το νέο έτος οι άνδρες του ΑΤ  Πηνειού. Συγκεκριμένα το απόγευμα της πρώτης μέρας του χρόνου, λίγο μετά τις 16.30, εντοπίστηκε στη Γαστούνη στην περιοχή των Δημοτικών σφαγείων  από ομοεθνή του το άψυχο κορμί 56χρονου εργάτη γης, κρεμασμένο από κλαδί πορτοκαλιάς. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου μετέβη στην περιοχή και στο κατάλυμα του αυτόχειρα, όπου δεν βρέθηκε κάποια σημείωμα που να δικαιολογεί την απονενοημένη κίνηση. Εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε.  Ομοεθνείς του που τον γνώριζαν κάνουν λόγο για «ήρεμο άνθρωπο που το τελευταίο διάστημα είχε κλειστεί στον εαυτό του»

Διάρρηξη στη Βάρδα

Το πρώτο συμβάν που καταγράφηκε στη Βάρδα για το 2020 ήταν διάρρηξη σε δύο σπίτια, συμβάν που ερευνά το ΑΤ Βάρδας. Ηρεμία υπήρχε στην περιοχή ευθύνης του ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης τις πρώτες ώρες του νέου έτους.

Πυρκαγιά στη Λάμια

Φωτιά σε καλαμιές στη Λάμια Κοτυχίου ήταν η πρώτη κλήση που δέχθηκε για το νέο έτος η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών, συμβάν που  αντιμετώπισαν  άμεσα οι άνδρες  της ΠΥ που ήταν υπηρεσία. Η κλήση έγινε στις 11 το βράδυ της πρωτοχρονιάς.