Ηλεία

Γαστούνη: Συνελήφθη μετά από σχεδόν 2 χρόνια για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός στη Γαστούνη για υπόθεση ληστείας και απόπειρας ανθρωποκτονίας. Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αμαλιάδας.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε   ένταλμα σύλληψης Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας για διάπραξη ληστείας από κοινού και απόπειρας ανθρωποκτονίας από κοινού.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς στις 8-9-2018, σε ερημική παραλία κοντά στην Γλύφα Ηλείας, ενεργώντας από κοινού με έναν ακόμη ημεδαπό άνδρα, επιτέθηκαν σε αλλοδαπό, που διέμενε σε τροχόσπιτο και του αφαίρεσαν με την άσκηση σωματικής βίας, ένα πολυτελές κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Στη συνέχεια, ο συνεργός του συλληφθέντα απείλησε με μαχαίρι τον παθόντα για να του αποσπάσει του κωδικούς του τηλεφώνου και έπειτα τον μαχαίρωσε, ενώ κατά την διαφυγή του προκάλεσε με το μαχαίρι φθορές σε όλα τα ελαστικά του τροχόσπιτου.

Ο αλλοδαπός περπάτησε μέχρι την Γλύφα, όπου με την βοήθεια πολιτών ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα