Ηλεία

Γαστούνη: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια 64χρονη – Πέντε τραυματίες (PHOTO-VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Σφηνωμένη και βαρύτατα τραυματισμένη κάτω από την προστατευτική μπάρα στην άκρη της ΕΟ και καλυμμένη από την πυκνή βλάστηση βρέθηκε τρία-τέσσερα λεπτά μετά την σφοδρή σύγκρουση των δύο ΙΧ στα φανάρια  της Γαστούνης , η 64χρονη αγρότισσα Ντούπη Παρασκευή , συγγενής του πρώην αντιδημάρχου του Δήμου Πηνείας,  η οποία εξέπνευσε λίγο μετά την διακομιδή της στο νοσοκομείο Πύργου.

Τραγική ειρωνεία: Πριν από μερικά χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο την κόρη της.

Σφοδρή σύγκρουση

Λίγο μετά τις 12.30 χθες το μεσημέρι  στα φανάρια της Γαστούνης, στην διασταύρωση με την ΕΟ Πατρών Πύργου, δύο αυτοκίνητα στα οποία επιβαίνουν από τρία άτομα, συγκρούονται πλαγιομετωπικά. Το μαύρο OPEL κινείται από την Γαστούνη προς τον Κόροιβο ενώ το γκρί MAZDA  από την Πάτρα προς τον Πύργο. Ένα από τα δύο αυτοκίνητα παραβιάζει τον σηματοδότη και η πλαγιομετωπική σύγκρουση είναι σφοδρότατη. Τα αυτοκίνητα μετά την σύγκρουση κάνουν στροφές πάνω στην άσφαλτο. Το μαύρο ΙΧ σταματά στις μπάρες  ενώ το γκρί στο αντίθετο ρεύμα και παίρνει κατεύθυνση προς Πάτρα.

Τα αυτοκίνητα που ακολουθούν σε απόσταση σταματούν. Οι οδηγοί κατεβαίνουν να βοηθήσουν τους επιβάτες των δύο ΙΧ, ενώ ήδη έχει ειδοποιηθεί η Τροχαία και το ΕΚΑΒ. Στο γκρί ΙΧ βρίσκονται τρείς άνδρες νεαρής ηλικίας που έχουν τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά. Στο μαύρο ΙΧ που έχει χτυπηθεί στη μέση και έχει σταματήσει απέναντι στις μπάρες (στην κολώνα) ο  οδηγός βρίσκεται στο τιμόνι τραυματισμένος όπως και ο συνοδηγός.

«Πού είναι η Παρασκευούλα;»

«Η Παρασκευούλα, που είναι η Παρασκευούλα…», ψελλίζει ο συνοδηγός (συγγενής του οδηγού) και όσοι έχουν σπεύσει για να βοηθήσουν καταλαβαίνουν ότι στο όχημα βρισκόταν και τρίτος επιβάτης.

Πράγματι! Κάποιος βλέπει μέσα στα χόρτα και σφηνωμένη κάτω από την προστατευτική μπάρα, μια γυναίκα. Για να την απομακρύνουν  λίγα εκατοστά  από τα χόρτα και την μπάρα, χρειάστηκε να μετακινήσουν ένα δύο μέτρα το μαύρο  OPEL. Η γυναίκα φαίνεται βαριά τραυματισμένη. Είναι άγνωστο πως «έφυγε» από το αυτοκίνητο και βρέθηκε στο οδόστρωμα.

Φθάνουν τα ασθενοφόρα και οι τραυματίες μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Πύργου. Η Παρασκευή Ντούπη, 64 ετών, κάτοικος εν ζωή Μαζαρακίου Πηνείας, χάνει την μάχη με τον θάνατο.

Ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και σύζυγος του εξαδέλφου του πρώην αντιδημάρχου Πηνείας, Βασίλη Ντούπη. Να σημειωθεί ότι το 2013 ανιψιός της θανούσης είχε ξυλοφορτωθεί μέχρι θανάτου από μπράβο στην Αθήνα.

Δείτε το αμοντάριστο βίντεο της ΟΡΤ tv.

Το patrisnews.com και η εφ. «Πατρίς» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης.

Όλη η επικαιρότητα