Γ Εθνική

Γαβριλόπουλος: «Υποχρέωση που έπρεπε να βγει εις πέρας µε Εθνικό, δεν είναι φόβητρο ο Τηλυκράτης»

Ακούστε το άρθρο

Ο Αίας νίκησε την περασμένη Κυριακή με 2-0 τον Εθνικό Σκουλικάδου στην Γαστούνη για την 14η αγωνιστική στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και πήρε βαθμολογική ανάσα μετά από τις δύο διαδοχικές ήττες από ΠΑΟ Βάρδας εντός και Διαβολίτσι εκτός.

Οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων Αλέξης Γαβριλόπουλος, σχετικά με το προχθεσινό ματς αλλά και την συνέχεια με τον Τηλυκράτη, μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής: «Για εμάς το ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδου ήταν μια υποχρέωση που έπρεπε να βγεις πέρας για το στόχο που έχουμε θέσει και ειδικά μέσα στην έδρα σου αυτά τα ματς πρέπει να είναι τρίποντα. Ίσως πιο αγχωτικά απ’ όσο θέλαμε αλλά προχωράμε!

Το γρήγορο γκολ ήταν πολύ σημαντικό αλλά αυτό είναι μία πλευρά του νομίσματος. Από την άλλη θεωρώ ότι όταν συμβαίνει αυτό αλλάζουν πάρα πολύ γρήγορα οι οποίες τακτικές έχουν επιλέξει οι προπονητές. Δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε αλλά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και το παιχνίδι έπρεπε να το έχουμε τελειώσει πιο νωρίς. Δεν τα καταφέραμε και έτσι φτάσαμε στο 70’-75’ για να το πετύχουμε.

Στο επόμενο ματς με την Τηλυκράτη θα μας λείψει ο Δούλος γιατί είναι βαρόμετρο μέσα στην ομάδα και θα είναι μία μεγάλη απώλεια για μας τα ειδικά από τη στιγμή που έχουμε και εκτός και τον Φονσέκα ο οποίος είναι πριν από τα Χριστούγεννα στο Λουξεμβούργο οπότε και στο κέντρο έχουμε ένα θέμα εμείς τώρα.

Εντάξει έχουμε τα προβλήματά μας αυτή τη στιγμή και το λέω ειλικρινά αν και δεν τον έχω δει ακόμα από κοντά τον Τηλυκράτη δεν θεωρώ ότι αγωνιστικά αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποια ομάδα που να αποτελεί φόβητρο».

Όλη η επικαιρότητα