Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Τριήμερο με εκπτώσεις για 10ωρη μετ’ επιστροφής διέλευση

Ακούστε το άρθρο

Με νέα τιμολογιακή πολιτική ξεκινά το κακολαίρι H ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. . Οπως αναφέρει ενεργοποιεί την 10ωρη θερινή -εκπτωτική και μετ’ επιστροφής- κάρτα Σαββατοκύριακου «ΜΑΖΙ», από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (3-4-5 Ιουνίου).

Ειδικά μάλιστα για το συγκεκριμένο τριήμερο, η κάρτα θα διατίθεται (στην ίδια με πέρυσι τιμή των 13,60€) στα διόδια της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για τρεις ημέρες, δηλαδή και Σάββατο και Κυριακή και Δευτέρα.

Φέτος, για πρώτη φορά, η Κάρτα «ΜΑΖΙ» ενεργοποιείται δύο εβδομάδες νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές, προκειμένου να συνδυάσει την «πρεμιέρα» της με την πρώτη μεγάλη έξοδο του καλοκαιριού και την ουσιαστική έναρξη της τουριστικής σεζόν στη Δυτική Ελλάδα, ενώ θα διατίθεται μέχρι και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Η Κάρτα «ΜΑΖΙ» πρωτοεμφανίστηκε το 2011 ως 8ωρη και αποκλειστικά κυριακάτικη εκπτωτική επιλογή για τους θερινούς μήνες, αποτελώντας προϊόν διαλόγου της παραχωρησιούχου της Ζεύξης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση της τουριστικής κινητικότητας μεταξύ των δύο ακτών του στενού Ρίου – Αντιρρίου. Στη συνέχεια έγινε «σαββατοκυριακάτικη» διευρύνοντας τη διάρκειά της από τις 8 στις 10 ώρες.

Από πέρυσι ο κύκλος συνέργειας γύρω από τη χρηστικότητα της κάρτας διευρύνθηκε με τη συμμετοχή των επαγγελματικών ενώσεων ξενοδόχων, καφεστιατόρων και εμπόρων της Πάτρας και της Ναυπακτίας, οι οποίοι έκτοτε συνεργούν τακτικά για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, ενώ φέτος η συνεργασία διευρύνθηκε και σε διμερές επίπεδο μεταξύ της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και των Επιμελητηρίων Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας.

Το αποτέλεσμα των σχετικών διεργασιών επισφραγίσθηκε με τη φετινή ανανεωμένη εκδοχή του προϊόντος, που παρουσιάστηκε σε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Α. Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Κ. Καρπέτα.

Το όλο εγχείρημα εντάσσεται στο στρατηγικό πλάνο οικειοθελούς ρεαλιστικής συνεισφοράς της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. στην τουριστική ελκυστικότητα της περιοχής, το οποίο συνοδεύεται από την προσέλκυση διοργανώσεων μεγάλης εμβέλειας όπως το πολυαθλητικό event «THE BRIDGE EXPERIENCE», το οποίο επίσης κάνει τη δική του πρεμιέρα στις 8 & 9 Ιουλίου, αλλά και άλλα, τα οποία προσελκύσθηκαν χάρη σε πρωτοβουλίες της εταιρείας και πρόκειται να υλοποιηθούν εντός του θέρους.

http://tempo24.news

Όλη η επικαιρότητα