Μεσσηνία

Γενική γραμματέας Δήμου Τριφυλίας η Μαρία – Μερόπη Μυλωνά

Ακούστε το άρθρο

Ανακοινώθηκε και επίσημα χθες η πρόσληψη της Μαρίας – Μερόπης Μυλωνά στη θέση του γενικού γραμματέα στο Δήμο Τριφυλίας.

Η σχετική απόφαση του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” του δήμου, όπου αναφέρονται και τα καθήκοντα που έχει.

Οπως σημειώνεται στην ίδια απόφαση μάλιστα, η γενική γραμματέας προΐσταται αμέσως και μετά το δήμαρχο όλου του προσωπικού του δήμου και ασκεί ανώτατη εποπτεία και έλεγχο σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου.

Αλλαγές προϊσταμένων

Αλλαγές προϊσταμένων σε Τεχνική Υπηρεσία, Καθαριότητα και ΚΕΠ είχαμε χθες στο Δήμο Τριφυλίας με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη, που κάποιες έχουν και έντονη πολιτική χροιά.

Πιο συγκεκριμένα: Ο Γεώργιος Γκόνης υπάλληλος κατηγορίας κλάδου ΠΕ3 Πολιτικού Μηχανικού τοποθετείται στη Διεύθυνση ΚΕΠ από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών που ήταν επί σειρά ετών. Ο Γρηγόρης Κανελλόπουλος υπάλληλος κατηγορίας κλάδου ΠΕ3 Πολιτικού Μηχανικού τοποθετείται στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου. Η Ζωή Πετροπούλου υπάλληλος κατηγορίας κλάδου ΠΕ9 Γεωπόνων τοποθετείται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου από τη Διεύθυνση ΚΕΠ.

Στην ίδια απόφαση σημειώνεται: «Οι ανωτέρω προϊστάμενοι υπηρετούν μέχρι την επιλογή των προϊσταμένων από τα οικεία υπηρεσιακά συμβούλια με τις διατάξεις των άρθρων 85 και 86 του Υ.Κ., όπως αντικαταστάθηκαν με το άρθρο πρώτο του ν. 3839/2010 και του άρθρου 10 του ν. 4024/2011».

Πηγή: Εφ.Ελευθερία

Όλη η επικαιρότητα