Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας: Σημαντικές δωρεές από εταιρίες και πολίτες

Σημαντικές είναι οι δωρεές που γίνονται στα Νοσηλευτικά ιδρύματα της Ηλείας και ιδίως στο Νοσοκομείο Πύργου από εταιρίες και ιδιώτες, ιδίως αυτήν την περίοδο με την πανδημία του κορωνοϊού.

Δωρεές που αφορούν νοσοκομειακό εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό, αλλά και σε τρόφιμα, όπου πάντα οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες.

Αυτές οι δωρεές αποδεικνύουν ότι υπάρχουν άνθρωποι, που σε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζει η Ελλάδα και το δημόσιο σύστημα υγείας, δείχνουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους τους που έχουν πρόβλημα υγείας, ενώ παράλληλα συνεισφέρουν και στην προσπάθεια οι νοσηλευτικές μονάδες να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες.

Μόνο χθες, αλιεύσαμε τις εξής δωρεές προς το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας – Νοσηλευτική μονάδα Πύργου.

*** Αποδοχή δωρεάς της πρώτης παρτίδας 72 προστατευτικών ασπίδων από το τμήμα Μηχανολόγων – Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

*** Την αποδοχή της δωρεάς της κας Δήμητρας Μπράτη, κατασκευή κεντημάτων και υφαντών, 1.000 σε αριθμό μασκών βαμβακερών πολλών χρήσεων.

*** Αποδοχή δωρεάς 120 τμχ  βρεφικού γάλακτος πρώτης βρεφικής ηλικίας Novalac N.1 (400 γρ. έκαστο), 50 τμχ γάλακτος από υδρολυμένη πρωτεΐνη Novalac ΗΑ (400 γρ. έκαστο) και 50 τμχ γάλακτος για διάρροιες  Novalac AD (600 400 γρ. έκαστο), για τη σίτιση των νεογνών της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου που αδυνατούν ή αντενδείκνυται  να θηλάσουν ή κάνουν μικτή διατροφή από τη φαρμακευτική εταιρία «ΒΙΑΝ ΑΕ».

Επίσης προχθές είχαμε την  Έγκριση αποδοχής δωρεάς ενός επιτοίχιου ωτοσκόπιου ΕΝ/200/1 με ΗΕΙΝΕ ΒΕΤΑ 400 LED με 3 συσκευασίες χωνάκια από την εταιρεία «NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.», για τις ανάγκες του ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟΥ Τμήματος της Ν.Μ. Πύργου.