Ηλεία

Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας: «Υπάρχει τεράστια ανάγκη για αίμα»

Ακούστε το άρθρο

Έκοψε την πίτα του ο σταθμός αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας

Η εκδήλωση του σταθμού αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας ήταν για μια ακόμη φορά αφιερωμένη, στους ανθρώπους της προσφοράς, στους εθελοντές αιμοδότες και όλους όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Η εκδήλωση έγινε στο αμφιθέατρο της Νοσηλευτικής μονάδας Πύργου και χαιρετισμούς απηύθυναν ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Χρήστος Χριστόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πύργου κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, και ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου κ. Κώστας Διαμαντόπουλος.

Μίλησαν ακόμη η κα. Γωγώ Παρασκευά προϊσταμένη του σταθμού αιμοδοσίας, και φυσικά η διευθύντρια του τμήματος κ. Κωνσταντίνα Πανέτα που υπογράμμισε την μεγάλη ανάγκη για αίμα, τις ελλείψεις που συχνά υπάρχουν και ευχήθηκε το 2020 να γίνουν ακόμη περισσότεροι οι εθελοντές αιμοδότες και φυσικά να αυξηθεί και το προσωπικό στο τμήμα αιμοδοσίας.

Ακόμη η νοσηλεύτρια κα. Ράνια Μπαρλαμά τόνισε από την πλευρά της την σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και την ηρωική πραγματικά προσπάθεια που γίνεται μέσα από την υπηρεσία αιμοδοσίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας και την βράβευση των αιμοδοτικών συλλόγων και φ

ορέων για την προσφορά τους.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Κατσιδήμας. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Πύργου κ. Γιάννης Αργυρόπουλος, ο Αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Κρεστένων κ. Ιωάννης Χουζούρης και πολλοί ακόμη.

Όλη η επικαιρότητα