Ηλεία

Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Κρεστένων: Ευχαριστήριο στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Το Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Κρεστένων ευχαριστεί τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη για όλη τη βοήθεια του στην επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου.

«Μετά από συνεχείς προσπάθειες, σε δύσκολες συνθήκες και λόγω της Πανδημίας του Covid-19, ξεκινούν ξανά οι επισκέψεις του Δικτύου Μαιών Ηλείας προς την περιοχή των Κρεστένων και τις άλλες περιοχές της Ηλείας, από το μήνα Ιούνιο.

Οι Μαίες λαμβάνουν τεστ ΠΑΠ από γυναίκες, που ως επί το πλείστον βρίσκονται σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές και έχουν πολλές κοινωνικές αντιστάσεις για να ακολουθούν κανόνες πρόληψης Υγείας.

Επίσης μετά τις τοποθετήσεις επικουρικού προσωπικού λύνεται το πρόβλημα υποστήριξης καθαριότητας στο Νοσοκομείο – ΚΥ Κρεστένων, αφού τοποθετήθηκε σε αντίστοιχη θέση υπάλληλος.

Τέλος είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι από τη Δευτέρα 25/5/2020 το μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου – ΚΥ Κρεστένων μπαίνει σε λειτουργία πρωινής και απογευματινής βάρδιας, αναβαθμισμένο και πλήρως οργανωμένο, μετά τις τοποθετήσεις στο συγκεκριμένο εργαστήριο 3 υπαλλήλων επικουρικού προσωπικού.

Έτσι μαζί με τη λειτουργία κάθε Δευτέρας Ακτινολογικού εργαστηρίου, μπορεί κάθε πολίτης με ραντεβού να πραγματοποιεί τις διαγνωστικές εξετάσεις του κοντά στην πόλη που ζει. Οι εξετάσεις μπορούν ηλεκτρονικά να διαβιβάζονται για Ιατρικές διαγνώσεις, μετά την τοποθέτηση συστήματος τηλεϊατρικής.

Και αυτός είναι ο βασικός στόχος του Νοσοκομείου – ΚΥ Κρεστένων, να παρέχει όσο μπορεί περισσότερες υπηρεσίες Υγείας, χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη σε άλλο Νοσοκομείο, πολιτών που ζουν και εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και στη Νότια Ηλεία.

Ευχαριστούμε πολύ το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, που βοηθάει έμπρακτα και γρήγορα, στην επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου – ΚΥ Κρεστένων».

Όλη η επικαιρότητα