Lifestyle

Γέννησε η Αντιγόνη Ψυχράμη – Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού

Τρισευτυχισμένος ο Δημήτρης Μακαλιάς
Ακούστε το άρθρο

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς αφού η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχισμένοι και πολύ κουρασμένοι», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open.

Τόσο η Αντιγόνη Ψυχράμη όσο και ο Δημήτρης Μακαλιάς μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες από το μαιευτήριο στις οποίες έχουν αγκαλιά το νεογέννητο κοριτσάκι τους και η χαρά είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

«Ήρθε και αυτή η στιγμή!!!! Το κοριτσάκι μας Τόσο καιρό σε περιμέναμε! Τώρα περίμενε και εσύ και θα δεις,τα καλύτερα έρχονται!Σε λατρεύω…..» έγραψε η Αντιγόνη Ψυχράμη στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες της.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μακαλιάς συνόδευσε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την εξής λεζάντα: «Αγάπη μου… Πάντα να κοιταζόμαστε στα μάτια και να τα λέμε όλα. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Τελικά πάντα υπάρχει περιθώριο για συνεχώς μεγαλύτερες συγκινήσεις.. 41 χρόνια μετά επιστρέφω στο @mitera.gr που γεννήθηκα κι εγώ για να γεννηθεί η κόρη μας. Πόσο σας ευχαριστούμε όλους για όλα! Το μαιευτήριο αυτό είναι η απόλυτη εμπειρία».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα