Μπάσκετ

ΓΕΠ Ηρακλής: Απέκτησε τους Γεωργόπουλο – Φραγκούλη

Ακούστε το άρθρο
– Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Λεωνίδα Γεωργόπουλου:
Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Λεωνίδα Γεωργόπουλο (Forward/Center, 29 ετών, 1.88 μ.) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο δυναμικός Forward, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από δύο σεζόν, αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στη Γ.Ε.Π. Ίφιτος αποτελώντας βασικό μέλος της ομάδας που τη σεζόν 2017/18 πανηγύρισε αήττητη την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ1′ ΕΣΚΑ-Η και την άνοδο στη Β’ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.
Εκτός των Ηρακλή και Ίφιτου, ο 29χρονος αθλητής έχει αγωνιστεί επιπλέον και στην ομάδα του Πύργου ’99 όπου πανηγύρισε επίσης δύο διαδοχικές ανόδους, φτάνοντας από την Γ’ Κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η στην Α2′.
Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής καλωσορίζει τον Λεωνίδα και πάλι στην οικογένεια του Ηρακλή και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.
– Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Παναγιώτη Φραγκούλη:
Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Παναγιώτη Φραγκούλη (Guard, 25 ετών, 1.80 μ.) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο Πυργιώτης Guard, ο οποίος επιστρέφει ουσιαστικά στην ομάδα μας καθώς αναδείχθηκε μέσα από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στη Γ.Ε.Π. Ίφιτος αποτελώντας μάλιστα έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ομάδας που τη σεζόν 2016/17 πανηγύρισε αήττητη την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ2′ ΕΣΚΑ-Η και την άνοδο στη Γ1′ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.
Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής καλωσορίζει τον Παναγιώτη και πάλι στην οικογένεια του Ηρακλή και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

Όλη η επικαιρότητα