Κόσμος

Γερμανία: Βίαζε το γιο του και αναρτούσε το βίντεο στο διαδίκτυο!

Ακούστε το άρθρο

Ένας 33χρονος Γερμανός, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά τον δεκάχρονο γιο του, μαγνητοσκοπούσε τις πράξεις του και τις αναρτούσε στο διαδίκτυο, συνελήφθη από τις αρχές.

Η σύλληψή του έγινε δυνατή, αφού η τηλεοπτική εκπομπή Aktenzeichen ΧΥ, η οποία βοηθά στη διερεύνηση εγκληματικών πράξεων που δεν έχουν επιλυθεί, έκανε αναφορά στην υπόθεση αυτή, δίνοντας στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άνδρα από τη Σαξονία και καλώντας τους τηλεθεατές να συμμετάσχουν με μαρτυρίες τους ώστε να ενισχυθεί η έρευνα γύρω από τον 33χρονο.

Χάρη λοιπόν στην συμμετοχή του κοινού, ο άνδρας αναγνωρίστηκε και λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο άνδρας φέρεται να κακοποιούσε το παιδί από το 2011, ενώ κατέγραφε εικόνες και τις δημοσίευε σε ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας μέχρι πριν λίγο καιρό.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, που προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο ZDF από το 1967, Ρούντι Σέρνε δήλωσε ικανοποιημένος που βοήθησε στην υπόθεση αλλά κυρίως γιατί «το αγόρι πλέον είναι απελευθερωμένο από την τρομερή ταλαιπωρία του».

πηγή:protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα