Ελλάδα

Γερμανία: Ξέσπασε σε λυγμούς η εργοδότρια του Έλληνα μετανάστη που πέθανε σε κρατητήριο στο Βούπερταλ

Ο άτυχος νέος είχε κάνει μια επέμβαση στο στομάχι για τοποθέτηση γαστρικού διακτύλιου πρόσφατα και φέρεται να δέχτηκε κάποια χτυπήματα όπως φαίνεται και σε βίντεο που κυκλοφορεί
Ακούστε το άρθρο

Κανείς από την ελληνική κοινότητα στο Βούπερταλ δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό του 24χρονου Έλληνα μετανάστη στη Γερμανία.

Πρόκειται για τον Γιώργο Ζαντιώτη που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε κρατητήριο στο Βούπερταλ με τα ερωτηματικά να είναι πολλά παρά την επίσημη εκδοχή της αστυνομίας.

Στην εκπομπή Tlive και στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ξεσπώντας σε λυγμούς η εργοδότρια του μετανάστη που έχασε τη ζωή του, καθώς δούλευε στο εστιατόριό της.

Ο άτυχος νέος, μάλιστα, είχε κάνει μια επέμβαση στο στομάχι για τοποθέτηση γαστρικού διακτύλιου πρόσφατα και φέρεται να δέχτηκε κάποια χτυπήματα όπως φαίνεται και σε βίντεο που κυκλοφορεί. «Για αυτό δεν μπορώ να μιλήσω, είναι θέματα του δικαστή», τόνισε η εργοδότριά του.


«Ο Γιώργος ήταν το καλύτερο παιδί. Ηταν με το χαμόγελο και όλοι οι πελάτες τον αγαπούσαν. Τον αγαπούσαμε και εμείς, ο άντρας μου τον είχε σαν παιδί του. Έξι χρόνια δούλευε σε εμάς μαζί με τη μαμά του και τον ξέρω από εννέα ετών» τονίζει η κ. Χριστίνα με δάκρυα στα μάτια.

«Δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Ήταν από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει. Ο καλύτερος εργάτης στο μαγαζί μου. Για μένα ο Γιώργος δεν έφταιγε σε κάτι» συμπλήρωσε.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα