Categories: Ψυχαγωγία

Γη της ελιάς: Στάθης και Εύα ζουν τον έρωτά τους

Share

Μακριά από την Μάνη που μυρίζει μπαρούτι, βρίσκονται ήδη δύο από τους πιο αγαπημένους τηλεοπτικούς μας ήρωες στη Γη της ελιάς του Mega.

Ο Στάθης και η Εύα προσπαθούν να κάνουν ανασύνταξη δυνάμεων, να ξανακερδίσουν την ηρεμία τους και να ζήσουν απερίσπαστοι τον έρωτά τους. Σε αυτό το μικρό διάλειμμα του ρομαντικού τους ταξιδιού στην Αθήνα, τους ακολουθήσαμε από κοντά, στα γυρίσματα που επιμελήθηκε ο ίδιος ο σκηνοθέτης, Αντρέας Γεωργίου.

Η επιστροφή τους ωστόσο ξανά στην Αρεόπολη, φέρνει νέες καταιγίδες που τους αφορούν και άλλες οι οποίες αφορούν πρόσωπα του περιβάλλοντός τους.

Ερωτευμένοι στα σοκάκια της Πλάκας

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Χρύσα Παπά, δηλαδή ο Στάθης και η Εύα, με την σκηνοθετική καθοδήγηση του Ανδρέα Γεωργίου, έκαναν τα πρώτα γυρίσματα αυτού του ταξιδιού πριν από μερικές εβδομάδες, στην ευρύτερη περιοχή της Πλάκας.

Φυσικά επειδή είναι μία πολυσύχναστη περιοχή, οι ηθοποιοί έγιναν αμέσως αντιληπτοί από τον κόσμο που βρίσκονταν στα καταστήματα. Και επειδή μιλάμε για δύο πολύ γνωστούς αλλά και συνάμα αγαπητούς στο κοινό ηθοποιούς, υπάρχαν αρκετές χαριτωμένες διακοπές ανάμεσα στα γυρίσματα από τον κόσμο, για να βρεθούν κοντά στους αγαπημένους τους τηλεοπτικούς ήρωες. Spoiler δεν κατάφεραν να αποσπάσουν, αλλά για αυτό, είμαστε εμείς εδώ.

Όπως βλέπετε και από τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες παραπάνω, το ρομαντικό ταξίδι στην Αθήνα, είχε βόλτες, τρυφερές αγκαλιές και πολλά γέλια. Η επιστροφή τους ωστόσο στην Μάνη, έχει γκρίνιες.

Όχι μεταξύ τους, αλλά από την Αρετή. Μετά τον οικονομικό εξευτελισμό του Στάθη, τον αποκλεισμό του από την περιουσία στα κτήματα που είναι προίκα της Αρετής και τους συνεχείς καυγάδες με το γιο του Στέφανο, μπαίνουμε σε μία νέα φάση. Με ένα νέο σχέδιο εξόντωσης που μηχανεύεται η Αρετή με την γνωστή μας Χρυσούλα. Το παλαιότερο λαϊκό άσμα «πήγα σε μάγισσες και χαρτορίχτες» την βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.

Σίγουρα και θα κλονιστεί η σχέση του Στάθη και της Εύας από όλα αυτά. Όπως όμως θα κλονιστεί – και αυτό είναι το απίθανο της ιστορίας μας – η σχέση του Στέφανου με την αγαπημένη του μαμά Αρετή. Ακόμη και εκείνος θα φτάσει στα όρια του και θα διαχωρίσει την θέση του.

Μέχρι και από το σπίτι θα τολμήσει να σκεφτεί να φύγει. Θα φύγει ωστόσο;

Πηγή: queen.gr