Εκπαίδευση Ηλεία

Για τα ασυνόδευτα ανήλικα με το ΚΤΕΛ: Ξεσηκωμός γονέων στη Βάρδα

Ξεσηκώθηκαν οι γονείς μαθητών στη Βάρδα και διαμαρτύρονται  αφού δεν εκτελείται ένα δρομολόγιο από το ΚΤΕΛ με αποτέλεσμα περίπου 20 μαθητές να έχουν πρόβλημα μετάβασης στο σχολείο, ενώ σε κανένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ δεν υπάρχει συνοδός!

Ανάστατοι είναι οι γονείς μαθητών του δημοτικού της Βάρδας, αλλά και του Γυμνασίου Λυκείου στη Βάρδα αφού η απουσία δρομολογίου Καραβουλέϊκα – Αλετρέικα και Κουγέϊκα δεν εκτελείται με αποτέλεσμα μαθητές αυτών των περιοχών να μετακινούνται στοιβαγμένοι με δικά τους οχήματα αρκετά χιλιόμετρα για να φθάσουν στο σχολείο…

Από την άλλη υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ πουν εκτελούν μεν δρομολόγια με μαθητές αλλά δεν διαθέτουν συνοδό. Έτσι μαθητές ηλικίας 6-7 ετών (που οι γονείς τους τα στέλνουν αυνόδευτα), καλούνται να ανέβουν και να κατέβουν την σκάλα λεωφορείου , ενώ ουδείς γνωρίζει αν φορούν ζώνες αισφαλείς.

Χθες ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  συναντήθηκε με τον διευθυντή κ. Τάσο Καπώνη και τον αντιδήμαρχο κ. Τάσο Μυλωνόπουλο στους οποίους μίλησαν για το πρόβλημα με τα δρομολόγια και τα ασυνόδευτα παιδιά. Ο διευθυντής τόνισε ότι έχει ενημερώσει τους αρμοδίους και αναμένει τη λύση.

Όλη η επικαιρότητα