Για τη νίκη η Νάπολι στο Μπέργκαμο, καλοπληρώνει η Νότιγχαμ

Share

Γεμάτο το σημερινό κουπόνι, ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής στην Ιταλία, με την Αταλάντα να υποδέχεται τη Νάπολι. Δυο ώρες νωρίτερα, η Νότιγχαμ φιλοξενεί την Μπρέντφορντ, με στόχο το «τρίποντο».

Και ελληνικό πρωτάθλημα περιλαμβάνει φυσικά το… μενού. Αναλυτικά η βαθμολογια σουπερ λιγκ

  1. Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπρέντφορντ (17:00)

Απότομη προσγείωση για τη Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την τεράστια εντός έδρας νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ (1-0), καθώς γνώρισε τη συντριβή από τη Σίτι με 5-0 στο Μάντσεστερ. Η Μπρέντφορντ συμπλήρωσε τρία σερί ματς χωρίς νίκη (0-2-1), ενώ εκτός έδρας δεν έχει ακόμα «τρίποντο» (0-3-3) ➥ Η Νότιγχαμ τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνει για να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ποντάρισμα στο σημείο 1 σε απόδοση 2.75.

  1. Αταλάντα – Νάπολι (19:00)

Η πρωτοπόρος της Σέριε Α, Νάπολι, δοκιμάζεται με τη 2η Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Το σερί των δεκατριών νικών σε Ιταλία και Ευρώπη έσπασε στο Λίβερπουλ για τη Νάπολι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Ανώδυνα, καθώς τερμάτισε 1η στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες έχουν απόσταση 5 βαθμών και οι γηπεδούχοι με νίκη θα μειώσουν στο -2. ➥ Πάντως, η Νάπολι βγάζει σοβαρό και πειθαρχημένο πρόσωπο στη σεζόν, οπότε το διπλό μπαίνει στις επιλογές μας. Ποντάρισμα στο σημείο 2 σε απόδοση 2.33.


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα