Categories: Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος: Κουράστηκα να παλεύω μόνος μου, θα δώσω το μάνατζμεντ το 2020

Share

«Κοιτάω δεξιά, κοιτάω αριστερά
και δεν υπάρχει κανείς άλλος»

Ένα από τα σημεία που της συνέντευξης Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που ξεχώρισαν, ήταν αυτό που αφορούσε τις προθέσεις του για το μπασκετικό τμήμα. Ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ υπογράμμισε ότι την 1η Ιουλίου 2020 θα δώσει το μάνατζμεντ της ομάδας, σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιος δίπλα του, καθώς τόνισε ότι «κουράστηκα να παλεύω μόνος μου, κοιτάω δεξιά, κοιτάω αριστερά και δεν υπάρχει κανείς άλλος»

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Χωρίς γήπεδο δεν αναλαμβάνω καμία ΠΑΕ. Γίνεται μία πρόταση 20 εκατ. ευρώ στον κ. Αλαφούζο να παραδώσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη και παράλληλα να αποτελέσει μέλος της ιστορικής αλλαγής του συλλόγου. Παράλληλα, από την πλευρά μου, θα δωρίσω τις μετοχές μου στην ΚΑΕ που κοστίζουν σύμφωνα με λογιστές 25 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μία ανταγωνιστική ομάδα, με τίτλους και διακρίσεις, που δεν ζει το δικό της grexit.

Μια καθαρή από χρέη εταιρεία. Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση την 1η Ιουλίου 2020 θα δώσω το μάνατζμεντ για να την τρέξει με βάση τα έξοδα της. Κουράστηκα να παλεύω μόνος μου. Θα πρέπει να έρθουν και άλλοι δίπλα μου. Κουράστηκα να παλεύω μόνος μου, κοιτάω δεξιά, κοιτάω αριστερά και δεν υπάρχει κανείς άλλος».

via