Lifestyle

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ρομαντικές στιγμές με τη Μαράια στην Ψαρού

Ακούστε το άρθρο

Ο Greek Freak βρήκε χρόνο για να χαλαρώσει στην πιο κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού μαζί με την αγαπημένη του, ενώ δείπνησε οικογενειακώς το βράδυ στο Kensho

Πολύ χαρούμενος μετά την πρώτη του φορά στη Μύκονο δήλωνε σε φίλους του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που συνδύασε ολιγοήμερες διακοπές μαζί με το φιλανθρωπικό event για την «Ελπίδα». Ο Greek Freak, γνωστός για τις κοινωνικές του ευαισθησίες, βρήκε ωστόσο τον χρόνο να χαλαρώσει μαζί με την αγαπημένη του Μαράια Ρίντλσπίγκερ, τα αδέρφια του και τη μητέρα του.

antetokounbo02

Στο σύντομο ταξίδι του στο Νησί των Ανέμων, ο MVP του NBΑ «έκλεψε» λίγο χρόνο για να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης μαζί με την καλή του, στην Ψαρού.

Κάθισαν μαζί απολαμβάνοντας τον ήλιο και την κίνηση στην πιο κοσμική παραλία της Μυκόνου, στην οποία έφτασαν με σκάφος μετά από μια μικρή κρουαζιέρα.

Το ζευγάρι επέλεξε την παραλία του ξενοδοχείου Kensho, εκεί όπου δείπνησε ο Αντετοκούνμπο το πρώτο του βράδυ στην Μύκονο, μαζί με την Μαράια, την οικογένειά του και κάποιους στενούς φίλους.

antetokounbo03
Η παρέα απόλαυσε πιάτα από το Signature Menu τou βραβευμένou Μυκονιάτη Chef Ιπποκράτη Αναγνωστέλη στο beach restaurant του ξενοδοχείου, δίνοντας έμφαση στο Ceviche και τη μακαρονάδα Cacio e Pepe, ενώ ο Γιάννης λάτρεψε το πιάτο King Crab, δηλαδή το βασιλικό καβούρι.
antetokounbo05

Το γευστικό ταξίδι της συντροφιάς επισφράγισαν τα γλυκά του διεθνούς φήμης Έλληνα Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλου, τα οποία ο Γιάννης τίμησε δεόντως, στη μοναδική περίοδο που χαλαρώνει λίγο από τις πολλαπλές υποχρεώσεις του.

antetokounbo04

Το διαπίστωσαν και αυτοί που τον είδαν να βολτάρει βράδυ στα Ματογιάννια μαζί με την Μαράια, ενώ οι τυχεροί που φωτογραφήθηκαν μαζί του είχαν να λένε για τα κεφάλια που τους έριχνε.

Όλη η επικαιρότητα