Μπάσκετ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Όταν αποσυρθώ, θέλω να… εξαφανιστώ» (vid)

O σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς τόνισε ότι θέλει να γίνει σαν τον παλαίμαχο άσο των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τιμ Ντάνκαν, ο οποίος δεν κάνει συχνές εμφανίσεις.
Ακούστε το άρθρο

Την επιθυμία να… εξαφανιστεί μετά το τέλος της καριέρας του και να πάει κάπου που δεν θα τον ξέρουν εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Σε δηλώσεις που έκανε για τα σχέδιά του αφού αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς τόνισε ότι θέλει να γίνει σαν τον παλαίμαχο άσο των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τιμ Ντάνκαν, ο οποίος δεν κάνει συχνές εμφανίσεις.

«Όταν αποσυρθώ, θέλω να εξαφανιστώ. Θέλω να πάω κάπου όπου δεν θα με γνωρίζουν. Όταν είχα πάει στη Σουηδία πριν δύο χρόνια, κανένας δεν με γνώριζε. Είχα κάνει ένα βίντεο στο YouTube και φώναζα: “Κανένας δεν με ξέρει εδώ, ζήτω!”. Κι ο κόσμος γύριζε και με κοιτούσε και έλεγε: “Ποιός διάολο είναι αυτός;”. Περπατούσα στο δρόμο, έτρωγα hot dog, καθόμουν και δεν με γνώριζαν, κανένας δεν ασχολούνταν μαζί μου. Θέλω να γίνω σαν τον Τιμ Ντάνκαν. Πού διάολο είναι ο Τιμ Ντάνκαν; Βλέπεις όλους τους παλιούς μεγάλους παίκτες, τον Τζόρνταν, τον Μάτζικ, που έχουν αποσυρθεί, αλλά ο κόσμος συνεχίζει να τους ακολουθεί. Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω αυτό. Εγώ θέλω να παίξω το μπάσκετ μου και μετά να με ξεχάσετε. Να μη μιλάτε για μένα, να με αφήσετε ήσυχο» τόνισε χαμογελώντας ο “Greek Freak”.

Όλη η επικαιρότητα