Categories: Ηλεία

Γιάννης Χαρούλης… ατελείωτος! – Αξέχαστη συναυλιακή βραδιά η προχθεσινή συναυλία του στο Κάστρο Χλεμούτσι

Share

Χρειάστηκε να περάσουν πάνω από τρείς ώρες προκειμένου να κατέβει από τη σκηνή ο Γιάννης Χαρούλης δίνοντας φινάλε σε μια πραγματικά αξέχαστη συναυλιακή βραδιά, προχθές το βράδυ, στο Κάστρο Χλεμούτσι.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός από την Κρήτη αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο τους πάνω από 3.000 θεατές (σ.σ. sold out, αρκετοί ήρθαν από άλλους νομούς) που έδωσαν το παρόν στο μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός του φετινού καλοκαιριού στην Ηλεία.

Ήταν λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ όταν ο Γιάννης Χαρούλης μαζί με τους μουσικούς που τον συνόδεψαν στην προχθεσινοβραδινή εμφάνιση του ανέβηκαν στη σκήνη. Και έμειναν εκεί μέχρι και μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα, διάρκεια πολύ μεγαλύτερη από το «συνηθισμένο» δίωρο μιας συναυλίας κάποιων… πιο «γυαλιστερών» τραγουδιστών από τον Χαρούλη.

Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα ο Γιάννης Χαρούλης «αφηγήθηκε» τραγουδώντας τις ιστορίες του παρασέρνοντας το κοινό. Το κοινό που δεν έμεινε αμέτοχο και τραγούδησε μαζί του τους στίχους των τραγουδιών του -παλιών και καινούργιων- αλλά και κάποιους παλιότερους που τραγουδήθηκαν και τραγουδιούνται ακόμα από τα στόματα των Ελλήνων (Ξυλούρης, Μπέλλου, κ.α.)…

Ο Κρητικός τραγουδοποιός είχε διαρκή «επικοινωνία» με το κοινό το οποίο (σ.σ. προς το φινάλε της συναυλίας) παρότρυνε «να μάθει να φροντίζει τον εαυτό του και να παίρνει τη ζωή του στα χέρια του, να ψάχνει τη χαρά και να `χει τα κότσια όταν την αντικρίζει να τη βιώνει»…

Το τελευταίο μισάωρο της συναυλίας ήταν και το… πιο «εκρηκτικό» με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν και το κοινό να χορεύει και να τραγουδά, αποχαιρετώντας τον Γιάννη Χαρούλη με επευφημίες.