Ηλεία

Γιάννης Καρβέλης: «Θα λειτουργήσει κανονικά η παθολογική στον Πύργο»

Ακούστε το άρθρο

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργήσει η παθολογική στον Πύργο. Οι γιατροί θα είναι κανονικά στη θέση τους τη Δευτέρα και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη λειτουργία της».

Καθησυχαστικός ήταν χθες ο διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ. κ. Γιάννης Καρβέλης, όσον αφορά τη συνέχιση της λειτουργίας της παθολογικής κλινικής του Πύργου, τονίζοντας ότι οι γιατροί θα είναι τη Δευτέρα κανονικά στη θέση τους και έτσι θα αποφευχθεί το «λουκέτο» στη μεγαλύτερη κλινική του νοσοκομείου Πύργου.

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον νόμο που ουσιαστικά υποχρέωνε τους ιατρούς που υπηρετούν στον Πύργο να επιστρέψουν στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ο κ. Καρβέλης τόνισε ότι είναι ένα νομικό ζήτημα που θα διευθετηθεί άμεσα και δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

«Είναι ένα νομικό ζήτημα το οποίο και θα λυθεί. Δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα και η Παθολογική θα λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα».

Εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε πράγματι να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα από την Δευτέρα, και η παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου να εξακολουθήσει να παρέχει τις υπηρεσίες της.

Όλη η επικαιρότητα