Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Γιάννης Κουτσούκος: Με τον Παύλο Γερουλάνο στο Λιμάνι του Κατακόλου για την κρουαζιέρα και την ανάπτυξη

Ακούστε το άρθρο

Μαζί με τον Παύλο Γερουλάνο, πρ. Υπουργό Πολιτισμού- Τουρισμού και υποψήφιο Βουλευτή Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, βρέθηκε σήμερα στο Κατάκολο ο Γιάννης Κουτσούκος.

Στην συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο του Δ.Λ.Τ. κ. Λ. Βαρουξή, εξέφρασαν από κοινού το ενδιαφέρον τους για την αναβάθμιση του Λιμένα, καθώς αποτελεί στρατηγικό πόλο για την κρουαζιέρα και ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις εξελίξεις καιτα υφιστάμενα προβλήματα.

Ο κ. Γερουλάνος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο σχέδιο για την ανάπλαση της χερσαίας ζώνης, που είχε παρουσιάσει ως Υπουργός το 2011 στο Κατάκολο, ενώ ο κ. Κουτσούκος αναφέρθηκε στις Κοινοβουλευτικές του Παρεμβάσεις για τα θέματα που σχετίζονται με την εικόνα και την ασφαλή λειτουργία του Λιμένα.

Ανέλαβαν δε τη δέσμευση να συμβάλουν με κάθε πρόσφορο τρόπο στην αντιμετώπιση των επειγόντων προβλημάτων για τη λειτουργία του Λιμένα, μεταξύ των οποίων η έγκριση από την ΕΑΔΥΣΥ βραχυχρόνιας σύμβασης για τη φύλαξη του,έως ότου ολοκληρωθεί η χρονοβόρα διαδικασία του προβλεπόμενου διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης.

Ο Λιμένας του Κατακόλουαποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς Λιμένες της χώρας και κατέκτησε μια από τις υψηλότερες θέσεις στην προσέλκυση της κρουαζιέρας, γι΄ αυτό, όπως είπε ο κ. Κουτσούκος, η ανάπτυξη του πρέπει να γίνει με συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων Φορέων και συνένωση δυνάμεων της Τ.Α., ώστε να ολοκληρωθούν τα σχεδιασμένα  έργα.

Όλη η επικαιρότητα