Ηλεία

Γιάννης Λέντζας: «Για όλους η πόρτα μου είναι ανοιχτή» – Οι 5+1 πρόεδροι… παλιές καραβάνες

Ακούστε το άρθρο

Στην Ορκωμοσία της δημοτικής αρχής του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης ορκίστηκαν και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων καθώς και οι πρόεδροι μεταξύ των οποίων 5+1 από τους 22, είναι… παλιές καραβάνες,  αφού οι συνδημότες τους μέσα από την κάλπη, τους εξέλεξαν για δεύτερη, τρίτη ή και τέταρτη θητεία.

Είναι οι πρόεδροι των ΤΚ Αρετής, Νησίου, Μπορσίου, Νεοχωρίου, Αγ. Χαραλάμπους και Μυρσίνης (από μέλος πρόεδρος) που καλούνται να συνεχίσουν να δίνουν τους αγώνες τους για βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών τους. Και τα προβλήματα των χωριών είναι κοινά: οδοποιία, νερό και ηλεκτροφωτισμός.

Φυσικά και οι νεοεκλεγέντες πρόεδροι έχουν την διάθεση για αγώνα γιατί μπορεί «ο παλιός να είναι αλλιώς» αλλά και «ο νέος είναι ωραίος»

Γιάννης Λέντζας: «Άριστη συνεργασία»

Ο δήμαρχος Ανδραβίδας Γιάννης Λέντζας  δήλωσε στην «Πατρίς» ότι με τους προέδρους θα έχει γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία: «Με τους προέδρους παλαιούς και νέους, αλλά και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων, τόσο εγώ όσο και οι αντιδήμαρχοι θα έχουμε άριστη σχέση και γόνιμη συνεργασία. Η πόρτα του δημάρχου θα είναι πάντα ανοικτή για τους προέδρους με τους οποίους θα συζητάμε τα προβλήματα και θα δίνουμε λύσεις. Οι πρόεδροι είναι οι συνδετικοί κρίκοι του δήμου με τους απ’ άκρου σ’ άκρον δημότες του », δήλωσε  ο Γιάννης Λέντζας.

 

Πρόεδρος Αρετής

Ο Περικλής Δρακιάς είναι από εκείνους που κυνηγά το πρόβλημα μέχρι να το …εξοντώσει, όπως λένε φίλοι του στην Αρετή. Αξιαγάπητος, ακούραστος και δεν είναι τυχαίο που εκλέγεται για τέταρτη συνεχή χρονιά πρόεδρος της όμορφης Αρετής. «Θα συνεχίσω να βρίσκομαι στα δημοτικά συμβούλια και να συναντώ τους αντιδημάρχους αλλά και το δήμαρχο για να λυθούν προβλήματα της Αρετής»

Πρόεδρος Νησίου

Ο Νίκος Αλετράς καλείται για τρίτη θητεία να δώσει μάχη για το χωριό του το Νησί Βουπρασίας. «Αγροτική οδοποιία, νερό και ηλεκτροφωτισμός είναι τα πιο μεγάλα προβλήματα του χωριού. Θα έχουμε άριστη συνεργασία με τον δήμαρχο Γιάννη Λέντζα και είμαι σίγουρος πως τα προβλήματα θα λύνονται εν τη γενέσει τους », δηλώνει στην «Πατρίς»

Πρόεδρος Μπορσίου

Ο Χρήστος Παναγόπουλος  είναι ένας  από τους θαμώνες  της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου. Ξέρει να διεκδικεί, μερικές φορές υψώνοντας τον τόνο της φωνής του, ξέρει να ακούει τους συνδημότες του και εκείνοι τον αντάμειψαν δίνοντάς την άλλη μια θητεία στο Μπόρσι. «Φέτος θα δώσω αγώνα και για το τμήμα του δρόμου προς Κέντρο που παραμένει με χαλίκια και δεν έχει ακόμη ασφαλτοστρωθεί» δηλώνει ο πρόεδρος.

Πρόεδρος Νεοχωρίου

Ο Βασίλης Τσάκος είναι πανταχού παρών στο Νιοχώρι, 24 ώρες το 24ωρο. Συχνός επισκέπτης του δημαρχείου Λεχαινών όπου από τον δήμαρχο ή τους αντιδημάρχους ζητούσε λύσεις στα προβλήματα του χωριού. Οι συνδημότες του εκτίμησαν το έργο του και του έδωσαν «πράσινο φως» για μια ακόμη θητεία. «Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε άριστη συνεργασία με τον δήμαρχο Γιάννη Λέντζα»

Πρόεδρος Αγ. Χαραλάμπους

Ο Λάμπης Κουτσούκος ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Χαραλάμπους Λεχαινών έχει δώσει τους δικούς του αγώνες. Προβλήματα οδοποιίας και υδροδότησης τα μεγαλύτερα για την επίλυση των οποίων ο Λάμπης ήταν διεκδικητικός. Οι συνδημότες του αναγνώρισαν τους αγώνες του και του έδωσαν τη σκυτάλη για να συνεχίσει.

Πρόεδρος Μυρσίνης

Στο δημοσίευμα κάνουμε αναφορά και στον Ανδρέα Αποστολόπουλο, τον νέο πρόεδρο του ΤΣ της Μυρσίνης. Ο κ. Αποστολόπουλος την περασμένη πενταετία ήταν απλά μέλος του Τοπικού Συμβουλίου αλλά είχε αναπτύξει ενεργό δράση επιδεικνύοντας ενδιαφέρον για την επίλυση προβλημάτων της Μυρσίνης. Ο κ. Αποστολόπουλος , που βρισκόταν πάντα στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, είχε δημιουργήσει σελίδα στο F/b από όπου με κείμενα και φωτογραφίες ενημέρωνε τους συνδημότες του για τα προβλήματα που υπήρχαν στη Μυρσίνη, ζητούσε απόψεις και προτάσεις, υποδείκνυε λύσεις και πίεζε με τον τρόπο του τους αρμοδίους  μέχρι την επίλυση των προβλημάτων. Κάποιοι είχαν ενοχληθεί από την δραστηριότητά του αυτή αλλά η πλειονότητα των συνδημοτών του είχαν άλλη άποψη και τον ανέδειξαν πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μυρσίνης.

Η εφ. «Πατρίς» εύχεται σε όλους τους προέδρους και τα μέλη των ΤΣ καλή και δημιουργική θητεία.

Όλη η επικαιρότητα