Categories: Ηλεία

Γιάννης Λυμπέρης: Συνάντηση του Δημάρχου Ήλιδας με τη ΜΟΤΟΛΕΑ

Share

Με αντιπροσωπεία της Λέσχης μοτοσυκλετιστών Αμαλιάδας (ΜΟΤΟΛΕΑ) βρέθηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ Γιάννης Λυμπέρης προκειμένου να του θέσουν ζητήματα του συλλόγου μεταξύ των οποίων και η λειτουργία πάρκινγκ μοτοσυκλετών στο κέντρο της πόλης της Αμαλιάδας.

Κατά τη συνάντηση μεταξύ των μελών της λέσχης παρόντες ήταν ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Παπανδρικόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Τραγουστής και ο γραμματέας του συλλόγου κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε επίσης για τις μελλοντικές δράσεις της ΜΟΤΟΛΕΑ για το έτος 2023 με κορυφαία την πανελλαδική συνάντηση μοτοσυκλετιστών που θα προσελκύσει πλήθος δικυκλιστών (2000 και πλέον) στην Αμαλιάδα, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κλείνοντας οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η συνεργασία τους θα είναι εποικοδομητική και γόνιμη προκειμένου να υλοποιηθούν τα ζητήματα, οι δράσεις και οι στόχοι του συλλόγου.

Η ΜΟΤΟΛΕΑ  με 168 εγγεγραμμενα μέλη, δραστηριοποιείται στην πόλη αρκετά χρόνια έχει πλούσιο κοινωνικό ρόλο συμβάλλοντας επίσης στην υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων για την ασφαλή οδήγηση και οδική συμπεριφορά καθώς και συμμετέχει ενεργά όπου κληθεί σε αθλητικές ή πολιτιστικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας.