Lifestyle Smile

Γιάννης Μποσταντζόγλου για την σεξουαλική παρενόχληση της Παπαδήμα: «Τον πήγα με κλωτσιές και μπουνιές στο σπίτι»

Ακούστε το άρθρο

Ο ηθοποιός περιγράφει το πώς αντέδρασε, όταν έμαθε για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, που βίωσε η γυναίκα του

Για την πορεία του στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε η σύζυγός του, Δήμητρα Παπαδήμα, μίλησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Όπως παραδέχτηκε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», το κεφάλαιο «τηλεόραση» έχει κλείσει για εκείνον. «Αν μου κάνουν πρόταση για την τηλεόραση, δεν θα δεχτώ. Είμαι συνταξιούχος και οι αμοιβές στην τηλεόραση είναι γελοίες. Και πολλά από τα θέματα είναι γελοία», δήλωσε.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Ακούω πολυδιαφημισμένα πράγματα στην τηλεόραση, ανοίγω να δω και είναι μια απελπισία για μένα. Τα σίριαλ που κάναμε με τον Αλέξανδρο Ρήγα έκαναν μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης. Από σειρές που έχω κάνει ξεχωρίζω τους Δύο Ξένους και τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη».

Όπως εξήγησε αργότερα, είχε δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στο σίριαλ «Κάτω Παρτάλι».  «Πάντα έχω το θέατρο ως κατεύθυνση. Για αυτό, δεν πήγα. Τον ρόλο που θα έκανα τότε, τον έκανε τελικά ο Τασος Χαλκιάς. Μου άρεσαν οι παλιές παραγωγές, νομίζω ότι τώρα δεν υπάρχει η σωστή αντιμετώπιση, είμαστς 15 χιλιάδες ηθοποιοί και έχουν κολλήσει σε 50 και μόνο αυτοί ανακυκλώνονται».

Σχετικά με την σύζυγό του, Δήμητρα Παπαδήμα και την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, ο ηθοποιός δήλωσε: «Τέτοιο ξεφτυλίκι δεν το περίμενα. Δεν περίμενα τέτοιο πράγμα στον χώρο του θέατρου. Όλοι ξέραμε, πάντα κάτι ακούγαμε. Όταν έμαθα τι συνέβη στην Δήμητρα εκ των υστέρων, αντέδρασα άσχημα. Δεν μου το είπε εξ αρχής. Η Δήμητρα πήγε να δει έναν άνθρωπο για μια δουλειά και της όρμησε. Πήγα και τον βρήκα στο ξενοδοχείο που έμενε και τον πήγα με κλωτσιές και μπουνιές στο σπίτι μας και ζήτησε συγγνώμη. Μετά τον πέταξα έξω από το σπίτι».

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα