Ελλάδα

Γιάννης Σκαφτούρος: Φωτογραφία-ντοκουμέντο με τους δράστες της δολοφονίας

Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνονται οι δράστες που φέρονται να μπήκαν στην αυλή του εξοχικού του Γιάννη Σκαφτούρου και να τον πυροβόλησαν.
Ακούστε το άρθρο

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των εκτελεστών του Γιάννη Σκαφτούρου, τη Δευτέρα του Πάσχα μέσα στο εξοχικό του στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας.

Σήμερα, μια μέρα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 55χρονου, το MEGA φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφία ντοκουμέντο από την επιχείρηση διαφυγής των -τουλάχιστον- τεσσάρων δραστών.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δυο εξ αυτών αναγκάστηκαν να παρατήσουν τη μηχανή που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής και επιχείρησαν να κλέψουν ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

Ωστόσο και εκεί… φαίνεται ότι τα έκαναν μαντάρα, αφού το όχημα κόλλησε στη λάσπη και έτσι αναγκάστηκαν να το παρατήσουν κι αυτό και να φύγουν πεζοί. Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Δείτε το ντοκουμέντο που δίνει στην δημοσιότητα το MEGA

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη φωτογραφία – ντοκουμέντο του MEGA φαίνονται οι δράστες της επίθεσης, κατά την προσπάθεια της διαφυγής τους, αφού έχουν εκτελέσει τον 55χρονο επιχειρηματία.

Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνονται οι δράστες που φέρονται να μπήκαν στην αυλή του εξοχικού του Γιάννη Σκαφτούρου και να τον πυροβόλησαν.

Η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα έχει κλαπεί από την περιοχή του Ασπροπύργου του 2019.

Σύμφωνα, δε, με τις καταθέσεις, οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ήταν μετρίου αναστήματος, φορούσαν μαύρα ρούχα και μαύρα κράνη, ενώ μέσα από αυτά φορούσαν και προστατευτικό για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Όλη η επικαιρότητα