Γ Εθνική

Γιάννης Σωτηρόπουλος στην «Πατρίς Σπορ»: «Έχουμε υψηλές βλέψεις για το πρωτάθλημα»

Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος ήταν από τους πρωταγωνιστές του SUPER CAP αφού ήταν ο παίκτης που σκόραρε το μοναδικό τέρμα του αγώνα και  έδωσε τον τρίτο φετινό τίτλο στον Πανηλειακό.

Ο ταχύτατος ποδοσφαιριστής, μιλώντας στην «Πατρίς Σπορ», μας τόνισε ότι νιώθει πολύ όμορφα για την κατάκτηση του τροπαίου και για το γεγονός ότι ο τίτλος ήρθε με δικό του γκολ και μας … ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει σωστά και δεν πρόκειται να επηρεαστεί από την αποχώρηση του Νίκου Κουρμπανά.

Άλλωστε έχει εμπιστοσύνη στην διοίκηση της ομάδας, ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το καλό του Πανηλειακού, που θα είναι από τους «πρωταγωνιστές» του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Πως νιώθεις που από δικό σου τέρμα η ομάδα σου κατέκτησε ένα ακόμη τρόπαιο; 

«Νιώθω πολύ όμορφα, πρώτα απ’ όλα επειδή κατακτήσαμε έναν ακόμη τίτλο, αλλά και γιατί αυτός ο τίτλος ήρθε με ένα δικό μου τέρμα. Πάντα νιώθω χαρούμενος όταν βοηθώ την ομάδα μου να υλοποιήσει τους στόχους της. Όλη όμως η ομάδα κουράστηκε για να έρθει αυτός ο τίτλος».

Ήταν πιο δύσκολη αυτή η νίκη, απ’ ότι ίσως να περιμένατε;

«Πιστεύω ότι επηρεαστήκαμε στην αρχή από το γήπεδο, αλλά σίγουρα και ο Ξενοφών είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μην ξεχνάμε πως είμαστε ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας και τα πόδια μας είναι βαριά από τις προπονήσεις. Παίξαμε όμως σοβαρά και κατακτήσαμε και αυτόν τον σημαντικό τίτλο. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ιδίως όταν παίζεις με καλές ομάδες».

Μετά τα τελευταία γεγονότα έχετε επηρεαστεί ψυχολογικά;

«Συνεχίζουμε, είμαστε πολύ καλά και δεν μας επηρεάζει τίποτα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά και έχουμε εμπιστοσύνη στην διοίκηση ότι θα κάνει αυτό που πρέπει για το καλό της ομάδας».

Και για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, οι βλέψεις σας φτάνουν πολύ ψηλά;

«Φυσικά και έχουμε υψηλές βλέψεις για το πρωτάθλημα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, και δουλεύουμε πολύ σκληρά σαν ομάδα για να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Όταν μια ομάδα είναι δεμένη και έχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Έχουμε καλή ομάδα, η διοίκηση είναι δίπλα μας και μπορούμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Όλη η επικαιρότητα