Lifestyle

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω χωρίσει εδώ και καιρό»

Ακούστε το άρθρο

Βρισκόμαστε στην εποχή που τα social media έχουν μπει για τα καλά, στη ζωή μας. Διάσημοι και μη, celebrities πρώτης γραμμής ή όχι, είναι «κολλημένοι» με τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και δεν είναι μόνο οι στιγμές της καθημερινότητάς τους, που ανεβάζουν συχνά στους λογαριασμούς που διαθέτουν σε αυτούς.

Τα social media φαίνεται πώς έχουν και άλλες χρησιμότητες, όπως το να κάνεις και διάφορες ανακοινώσεις. Οι περισσότεροι σταρ μέσω αυτών ανακοινώνουν τα νέα που αφορούν τα επαγγελματικά τους (νέες συνεργασίες, λήξεις συνεργασιών και πάει λέγοντας). Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνοι που τα χρησιμοποιούν για να κάνουν πιο προσωπικές ανακοινώσεις.

Όπως για παράδειγμα, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε ένα story, όπου ανακοίνωνε στους δημοσιογράφους ότι έχει χωρίσει με τη σύντροφό του, Ζωή Τζάνη! Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες είχαν πυκνώσει τα δημοσιεύματα, που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει, αλλά εκείνοι δεν είχαν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες. Έτσι, η πορεία της σχέσης τους παρέμενε ένα…. «άλυτο μυστήριο», το τελευταίο διάστημα. Μέχρι, που ο Σπαλιάρας είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Δεν ήθελα να πω κάτι για το γεγονός ότι χώρισα πριν 3-4 μήνες αλλά κουράστηκα να βλέπω δημοσιεύματα που να λένε χώρισε ή δεν χώρισε. Οπότε σας ενημερώνω αγαπημένοι μου δημοσιογράφοι ότι έχω χωρίσει εδώ και καιρό», έγραψε χαρακτηριστικά στα insta stories.

ΠΗΓΗ: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα