Γιάννης Τοπιντζής: «Προτεραιότητα μας να αισθάνεται ασφαλής ο πελάτης»

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Με γάντια, μάσκες και σειρά προτεραιότητας ψωνίζει πλέον ο κόσμος στα καταστήματα μετά και τα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Χαρακτηριστικά στο κατάστημα κατεψυγμένων προϊόντων Τοπιντζής στον Πύργο, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης Γιάννης Τοπιντζής, έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για την υγεία των εργαζομένων.

Έχουν τοποθετηθεί ειδικές γυάλινες κατασκευές στα ταμεία, προκείμενου να μην έρχονται σε άμεση επαφή, με τους πελάτες. Επίσης στον χώρο θα βρείτε αντισηπτικά και γάντια μιας χρήσεως.

Όπως τόνισε ο Γιάννης Τοπιντζής, «πρώτη μας μέριμνα είναι να αισθάνεται ασφαλής ο πελάτης. Αυτό είναι το βασικό μας κίνητρο. Έχουμε τοποθετήσει τζάμια στο ταμείο, ούτως ώστε η επαφή να είναι πιο ασφαλής, με τον πελάτη. Υπάρχουν 8 με 10 σημεία όπου μπορεί ο πελάτης να χρησιμοποιεί αντισηπτικό, υπάρχουν γάντια μιας χρήσεως, άνεση χώρου. Ο κόσμος μπαίνει ελεγχόμενα μέσα και πιο λίγα άτομα από αυτά που επιτρέπεται, για να κάνει ασφαλής τις αγορές του και να αισθάνεται πιο άνετα.

Επίσης στάθηκε στις παραδόσεις κατ’ οίκον τονίζοντας σχετικά.

«Έχουμε υπηρεσία delivery ανεξαρτήτως ποσού, και ειδικά εξυπηρετούμε μεγάλους ανθρώπους. Κάνουμε όλοι έκκληση να μείνουν στο σπίτι, να μας πάρουν τηλέφωνο, για να τους στείλουμε τα προϊόντα, γιατί εμείς οι πιο νέοι νοιαζόμαστε γι’ αυτούς. Λίγη υπομονή και όλα θα περάσουν. Θα είναι μια δυσάρεστη ανάμνηση».

Επίσης ο κ. Τοπιντζής αναφέρθηκε στον πατροπαράδοτο βακαλάο, όπου ο κόσμος τον προμηθεύεται για την 25η Μαρτίου, ενώ η τιμή του είναι ίδια με πέρυσι.