Κόσμος

Γιαπωνέζα ποπ σταρ – σύμβολο αθωότητας μένει έγκυος στα 18 από τον ατζέντη της

Ακούστε το άρθρο

Όσοι γνωρίζουν από σύγχρονη ποπ κουλτούρα της Ιαπωνίας, ξέρουν ότι οι εκπρόσωποι της ψυχαγωγίας και είδωλα της νεολαίας οφείλουν να είναι ενάρετοι, να μην κάνουν κατάχρηση ουσιών, πόσο μάλλον να καπνίζουν. Γίνεται έτσι αντιληπτό πως η είδηση ότι η 18χρονη τραγουδίστρια Asuka Kiraboshi είναι έγκυος από τον 22χρονο μάνατζέρ της έσκασε σαν βόμβα στη σόουμπιζ του Τόκιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι οι δύο τους είχαν κρυφή σχέση εδώ και δύο χρόνια.

Η Kiraboshi ήταν μέλος του νεανικού μουσικού συγκροτήματος Star Birth μέχρι τον Οκτώβριο του 2017. Στις 21 Δεκεμβρίου γνωστοποίησε στους θαυμαστές της ότι έχει να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση, και όλοι περίμεναν να ακούσουν ότι θα συμμετάσχει σε κάποια κινηματογραφική ταινία ή θα κυκλοφορήσει ένα σόλο άλμπουμ.

Η ανάρτησή της ωστόσο στον λογαριασμό της στο Twitter αφορούσε στην προσωπική της ζωή: “Είμαι έγκυος και δεν έχω καμία πρόθεση να το κρύψω. Ξέρω ότι θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που θα το μάθουν και θα εκπλαγούν. Νομίζω ότι πολλοί θα απομακρυνθούν από την Asuka. Η Asuka ωστόσο δεν θα σταματήσει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Από δω και πέρα μάλιστα θα προσπαθώ πιο πολύ ​​με το παιδί στην κοιλιά μου” έγραψε η νεαρή τραγουδίστρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Kiraboshi δεν έκανε νύξεις για το ενδεχόμενο να παντρευτεί τον πατέρα του παιδιού της και αυτό έχει πυροδοτήσει ακόμα περισσότερες αντιδράσεις και σχόλια.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα