Life

Γιατί αρέσουν στους άντρες οι quirky κοπέλες

Ακούστε το άρθρο

Αν και το ελληνικό λεξιλόγιο είναι τόσο μεγάλο, δυσκολεύομαι πολλές φορές να μεταφράσω αγγλικές λέξεις στα ελληνικά. Αν δεν ξέρεις τι πάει να πει quirky, είναι οι κοπέλες που δεν θα ζήλευες με την πρώτη ματιά, εκείνες που έχουν περίεργες συνήθειες ή εκείνες που προτιμούν να αστειεύονται όλη την ώρα παρά να είναι σοβαρές για να μην χαλάσουν την εικόνα τους. Σε πολλούς άντρες μπορεί να αρέσει η κλασσική όμορφη κοπέλα αλλά τελικά… καταλήγουν με μια quirky. Ξέρεις όμως γιατί;

► Πάντα είναι όλο εκπλήξεις! Μπορεί να ξέρει κάποιες ασυνήθιστες τέχνες όπως γλυπτική επειδή είχε πάει ένα ταξίδι μόνη της στην Ευρώπη.

► Φροντίζει να γνωρίσουν οι άνθρωποι γύρω της καινούργια πράγματα που είχε μάθει εκείνη βγάζοντας τον άλλον από την ζώνη ασφαλείας του.

► Οι περίεργες συνήθειές της είναι τελικά αυτό που την κάνουν τόσο γλυκιά και μοναδική.

► Τα δώρα της είναι πάντα φανταστικά γιατί της αρέσει να εκπλήσσει τους ανθρώπους που αγαπάει.

► Είναι περιπετειώδης οπότε τα ταξίδια μαζί της θα είναι φανταστικά γεμάτα καινούργιες εμπειρίες.

► Οι συζητήσεις δεν είναι ποτέ βαρετές γιατί έχει ζήσει τόσα και είναι πάντα ανοιχτή για να μάθει καινούργια πράγματα.

► Δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά. Μπορεί να αστειευτεί για τις ατέλειες της χωρίς κόμπλεξ και μπορεί να ανταγωνιστεί τους άντρες στο ρέψιμο.

► Είναι παθιασμένη με ό,τι κάνει με αποτέλεσμα ο άνθρωπος που είναι δίπλα της να ενθουσιάζεται και να χαίρεται!

► Είναι σέξι με τον δικό της τρόπο. Αν είναι αδέξια και ρίχνει συνέχεια πράγματα μπορεί να είναι χαριτωμένη η αντίδρασή της (μέχρι και σέξι)!

via

Όλη η επικαιρότητα