Ψυχαγωγία

Γιατί οι οπαδοί του «Breaking Bad» κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα;

Ακούστε το άρθρο

Κάτι σπουδαίο έρχεται, αλλά οι οπαδοί “Breaking Bad” δεν έχουν ιδέα τι!

Είναι η νέα ταινία “Breaking Bad” πιο κοντά στην κυκλοφορία απ’ ό, τι θα μπορούσαμε να είχαμε φανταστεί; Οι πρωταγωνιστές της σειράς και βραβευμένοι με Emmy, Μπράιαν Κράνστον και Άαρον Πολ, δημοσίευσαν ταυτόχρονα στο Twitter την ίδια φωτογραφία με δύο γαϊδάρους, γράφοντας τη λεζάντα: “Σύντομα”. Όπως καταλαβαίνετε οι οπαδοί της σειράς κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Στην συνέχεια, ο σεναριογράφος του “Breaking Bad” και του prequel “Better Call Saul”, Πίτερ Γκουλντ, έκανε retweet και πρόσθεσε την φράση “Ανυπομονώ γι’ αυτό”.

Η ταινία “Breaking Bad” είναι ένα από τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά στο Χόλιγουντ. Δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα γι ‘αυτήν, ακόμα κι αν ευρέως πιστεύεται ότι είναι ένα sequel, το οποίο θα έχει ως κεντρικό ήρωα τον Τζέσι Πίνκμαν ( Άαρον Πολ), μετά τα γεγονότα του φινάλε της σειράς. Ο δημιουργός της σειράς Βινς Γκίλιγκαν, είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την ταινία, αλλά και αυτός δεν αποκάλυψε τίποτα για το cast ή την ιστορία.

Το μόνο που μας μπερδεύει σε όλη την υπόθεση είναι το tweet του Μπράιαν Κράνστον, όπου ο χαρακτήρας του μοναδικού Γουόλτερ Γουάιτ που υποδύεται στην σειρά, είναι νεκρός…

Δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία, ωστόσο ακούγεται ότι θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χάρη στα tweet των δύο ηθοποιών, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για πολύ!

Όλη η επικαιρότητα