Lifestyle Κόσμος

Γιατί ο πρίγκιπας William και ο Harry δεν μπορούν να δουν από κοντά το Μουντιάλ στη Ρωσία;

Ακούστε το άρθρο

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο λατρεύουν το ποδόσφαιρο και την Εθνική Αγγλίας οι δύο πρίγκιπες William και Harry.

Κι αν ελπίζεις να δεις τους αγαπημένους γιους του Κάρολου και της αδικοχαμένηςDiana στη Ρωσία, τώρα που η Εθνική Αγγλίας έχει φτάσει λίγο πριν να πιει νερό στην πηγή, τα νέα δεν θα σου αρέσουν.

Μπορεί οι πρίγκιπες να τιμούσαν το Μουντιάλ στο παρελθόν αλλά φέτος η είσοδος του έχει απαγορευτεί κι αυτό εξαιτίας πολιτικών λόγων.

Σύμφωνα με την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Theresa May, η Βρετανία κάνει μποϊκοτάζ στο αθλητικό event που λαμβάνει χώρα στη Ρωσία.

Έχει ζητηθεί από τους υπουργούς της Κυβέρνησης και τη βασιλική οικογένεια να μην δώσουν το παρόν στο Mundial μετά το περιστατικό της απόπειρας δηλητηρίασης του Ρώσου διπλού κατασκόπου Sergei Skripal και της κόρης του Yulia. Μόλις χτες, μια γυναίκα που δηλητηριάστηκε κατά λάθος από τη σύριγγα την οποία είχαν χρησιμοποιήσει οι επίδοξοι δολοφόνοι του Σεργκέι Σκρίπαλ για να μεταφέρουν το δηλητήριο έχασε τελικά τη ζωή της μετά από μάχη ενός μήνα κι ενώ το Λονδίνο και το Κρεμλίνο αντάλλασσαν εκατέρωθεν κατηγορίες.

Πάντως, ο William ανέλαβε το twitter της βασιλικής οικογένειας στο προηγούμενο παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας και μετέφερε τον ενθουσιασμό και τα συγχαρητήριά του και αυτό αναμένουμε να κάνει και τις επόμενες ημέρες.

ΠΗΓΗ

Όλη η επικαιρότητα