Viral Ελλάδα

Γιατρός δούλευε επί 48 ώρες στη μονάδα Covid του «Σωτηρία» μακριά από την 3χρονη κόρη της λόγω κακοκαιρίας

Η φωτογραφία με τους αποκλεισμένους από την κακοκαιρία γιατρούς και νοσηλευτές που έγινε viral
Ακούστε το άρθρο

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η φωτογραφία γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου «Σωτηρία», οι οποίοι έμειναν αποκλεισμένοι στο νοσοκομείο, λόγω κακοκαιρίας, συνέχισαν όμως κανονικά τη βάρδιά τους φροντίζοντας ασθενείς με κορωνοϊό.

Η Νίνα Μποσταντζόγλου, πνευμονολόγος και εντατικολόγος, ήταν μία από τους γιατρούς του νοσοκομείου που χρειάστηκε να μείνει για ένα 48ωρο στο νοσοκομείο, στην μονάδα Covid, για να φροντίσει τους ασθενείς της.

«Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αρχή του δεύτερου 24ωρου. Από την απαρχή των καιρικών φαινομένων το νοσοκομείο βρέθηκε σε δυσχερή κατάσταση σχετικά με την πρόσβαση σε αυτό και ήταν απρόσιτο στην επόμενη σειρά εφημερευόντων ιατρών. Για να μην μείνουν οι ασθενείς ακάλυπτοι, εγώ και πολλά άτομα από την νοσηλευτική υπηρεσία μείναμε παραπάνω ώρες από εκείνες που προβλέπεται», δήλωσε στο Mega η κ.Μποσταντζόγλου.

Η μικρή της κόρη την αντίκρυσε ύστερα από 48 ώρες και όλο εκείνο το διάστημα την φρόντιζαν η γιαγιά και ο μπαμπάς της.

Όπως είπε η κ. Μποσταντζόγλου, το νοσοκομείο αντιμετώπισε προβλήματα τροφοδοσίας και διανομής φαγητού τις ημέρες της σφοδρής κακοκαιρίας.

Εκτός από τις αντίξοες συνθήκες και την ανείπωτη κόπωση λόγω της πανδημίας, οι εργαζόμενοι, αλλά και οι ασθενείς στην μονάδα covid του νοσοκομείου Σωτηρία, έπρεπε να αντιμετωπίσουν και την κακοκαιρία «Ελπίς».

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα