WEB tv Αποδράσεις

Το γιγαντιαίο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Βενετίας. – Έχει μήκος 294 μέτρα (PHOTO-VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Το μεγαλοπρεπές και επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο MSC Magnifica προσάραξε στο λιμάνι της Βενετίας εντυπωσιάζοντας όποιον κατάφερε να το δει ανάμεσα στα γραφικά σπίτια της «πόλης των καλλιτεχνών».

Το MSC Magnifica έχει μήκος 294 μέτρα, πλάτος 32 μέτρα και 17 ορόφους σε ύψος.

Χρειάστηκαν 547 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία του.

Επίσημα το κρουαζιερόπλοιο βγήκε στα ανοιχτά το 2010. Το Magnifica κάνει επταήμερες κρουαζιέρες στην ανατολική Μεσόγειο, επισκέπτοντας λιμάνια στην Ιταλία, την Ελλάδα, την Τουρκία και την Κροατία.

Έχει 1259 καμπίνες και μπορούν να επιβιβαστούν μέχρι 3,223 επιβάτες

Το Magnifica ταξιδεύει στην Νότια Αμερική κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι σε χώρες της Νότιας Ευρώπης.

Η ονοματοθεσία του έγινε από την Ιταλίδα ηθοποιό Σοφία Λόρεν σε μια επίσημη τελετή στο Αμβούργο.

Η χωρητικότητά του είναι 95.128 τόνους. Έχει 1259 καμπίνες και μπορούν να επιβιβαστούν μέχρι 3,223 επιβάτες, ενώ απασχολεί περίπου 1,038 άτομα προσωπικό.

Το μεγαλοπρεπές και επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο MSC Magnifica προσάραξε στο λιμάνι της Βενετίας εντυπωσιάζοντας όποιον κατάφερε να το δει ανάμεσα στα γραφικά σπίτια της «πόλης των καλλιτεχνών».

Το κρουαζιερόπλοιο είναι πλήρως εξοπλισμένο και έχει όλες τις ανέσεις για τους πελάτες του. Συγκεκριμένα, διαθέτει 3 πισίνες, 12 μπαρ, ντίσκο, bowiling, internet cafe, σινεμά, αίθουσα θεάτρου με 1200 θέσεις, καζίνο, βιβλιοθήκη, καθιστικό, καταστήματα, 5 εστιατόρια με φαγητά από όλο τον κόσμο, γυμναστήριο, μπιλιάρδο, χώρο για τέννις, minigolf, spa, σολάριουμ, σάουνα και πολλές ακόμη υπηρεσίες.

Οι καμπίνες του θυμίζουν υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Ωστοσο οι Βενετσιάνοι κάθε άλλο παρά θέλουν τα κρουαζιερόπλοια που τα θεωρούν πηγή ρύπανσης που κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Το 2013 είχε ένα ατύχημα, καθώς έμπαινε στο λιμάνι του Πειραιά, χωρίς όμως να προκληθούν ζημιές και τραυματισμοί. Μετά από ελέγχους, ήταν έτοιμο να οργώσει και πάλι τη θάλασσα.

Δείτε το βίντεο με το εσωτερικό του εντυπωσιακού κρουαζιερόπλοιο:

Πηγή: valueforlife.gr

Όλη η επικαιρότητα