Categories: LifestyleSmile

Γιώργος Αμούτζας: Γιατί έχασε τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες

Share

O Γιώργος Αμούτζας, o ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στον «Σασμό» αποκάλυψε πως λόγω της δυσλεξίας του έχασε ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο νεαρός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» και έδωσε λεπτομέρειες για την πιθανή συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά.

«Στη συγκεκριμένη συζήτηση για τις Άγριες Μέλισσες αναφερθήκαμε και στη δυσλεξία. Έκανα τέσσερις οντισιόν για τον δεύτερο κύκλο κι έφτασα να είμαι με το στυλό στο χέρι. Γυρίσαμε έναν πιλότο σε επτά σελίδες άγνωστο κείμενο. Αυτό για εμένα ήταν τεράστια δυσκολία. Το μόνο που σε δυσκολεύει είναι η ανάγνωση ενός άγνωστου κειμένου. Όταν πηγαίνω στα γυρίσματα, έχω διαβάσει τα κείμενα», είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο ίδια στη συνέχεια εξήγησε: «Έχασα το ρόλο γιατί όταν φτάσαμε να γυρίσουμε τον πιλότο από όλους τους υποψήφιους… Δεν το λέω σαν παράπονο και δεν κατηγορώ. Ο κύριος Χαρίτος κατάφερε μέσα από τη σκηνοθεσία του στις Άγριες Μέλισσες να αλλάξει τελείως τα δεδομένα στην Ελλάδα αλλά δουλεύει με αυτόν τον τρόπο για να δει την άμεση διαθεσιμότητα ενός ηθοποιού μέσα σε πολύ πιεσμένο χρόνο».