Football League

Γιώργος Μπερούκας: «Σώζει» τον Ξηροπόταμο, «θεραπεύει» τη Δόξα Δράμας!

Ακούστε το άρθρο

Το πρωί… φυσιοθεραπευτής στη Δόξα Δράμας, το απόγευμα προπονήσεις με τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου για τον 28χρονο Ηλείο επιθετικό, Γιώργο Μπερούκα, το πρώτο «βιολί» των «κυανόλευκων» στην προσπάθεια σωτηρίας, ο οποίος μίλησε στην «ΑRENA PRESS» για τους δυο ρόλους του.

Ο Μπερούκας, με καταγωγή από την Αμαλιάδα βρήκε την… Ιθάκη του στη Δράμα, έχοντας αγωνιστική προϋπηρεσία εκτός Ηλείας σε Χαϊδάρι, και Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ενώ πέρυσι «πυροβόλησε» 33 φορές στην πορεία ανόδου του Ξηροποτάμου (φέτος τρία γκολ, το ένα στην πρόσφατη σημαντική νίκη με το Άβατο).

Ο έμπειρος φορ τονίζει: «Είναι άλλα τα ωράρια, πρωί θεραπείες στη Δόξα, απόγευμα προπονήσεις στον Μέγα Αλέξανδρο και αγώνες εκεί την Κυριακή. Με καλή θέληση και κατανόηση συνδυάζεται, είναι λίγο κουραστικό βέβαια. Συνδετικός κρίκος φυσικά στις δυο ομάδες ο κ. Μπύρος».

Σε ερώτηση για το αν έχει… απωθημένο αγωνιστικά τη Δόξα, ο Μπερούκας υποστήριξε: «Ποιος δεν θα το ήθελε; Έχει άλλη αίγλη. Όλοι οι παίκτες έχουν όνειρα και προσπαθούν για το καλύτερο. Με τους τωρινούς στόχους της όμως ρεαλιστικά είναι πολύ δύσκολο. Ωστόσο, είμαστε στην ίδια στέγη και οικογένεια. Και ως φυσιοθεραπευτής νιώθω ενεργό μέλος της, ότι προσφέρω».

Για να συνεχίσει ο Γιώργος Μπερούκας: «Στόχος είναι η σωτηρία και να παρουσιάσουμε καλό θέαμα. Είμαστε νεανική ομάδα, με εξαίρεση εμένα και τον Γκαρακλίδη, που είμαστε 28. Λειτουργούμε και σαν θυγατρική της Δόξας, αλλά είναι μεγάλες διαφορές, σε μπάτζετ, κατηγορία, στόχους, δεν είναι εύκολη μετάβαση για κανέναν νεαρό. Δείχνουμε ότι «δένουμε» και βελτιωνόμαστε, παρότι σχετικά άπειροι. Έχουμε υγεία και ενθουσιασμό σαν ομάδα. Όλα είναι με το μέρος μας, έχουμε καλή διοίκηση και κοντά τον κ. Μπύρο. Άλλοι έχουν προβλήματα, εμείς όχι. Έχουμε δύσκολη έξοδο με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Παραλιμνίου, αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο. Και με το Διδυμότειχο στην έδρα του, όταν ήταν δεύτερο, ισοφαριστήκαμε στις καθυστερήσεις. Πάμε για το διπλό, ή έστω κάτι θετικό».

Όλη η επικαιρότητα