Lifestyle

Γιώργος Χριστοδούλου: Έπινα ένα μπουκάλι αλκοόλ τη μέρα

Για τον εθισμό του στο αλκοόλ μίλησε ο ηθοποιός.
Ακούστε το άρθρο

Για τον εθισμό του στο αλκοόλ μίλησε ο Γιώργος Χριστοδούλου, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Σταύρος» του Σασμού.

«Δεν πρόλαβα να φτάσω σε στάδια που θα με χαρακτήριζαν αλκοολικό μάλλον. Προσπαθούσα να καταλαγιάσω τις όποιες ανησυχίες είχα με τη δουλειά και το σημαντικότερο ήταν ότι έβγαινα από μία πολύ πολύ δύσκολη ερωτική σχέση. Αυτός ήταν ένας λίγο ανώριμος πειραματισμός» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Έπινα ένα μπουκάλι αλκοόλ τη μέρα. Το σημείο “μηδέν” ήταν όταν πια ξύπναγα το επόμενο πρωί και ένιωθα ένα μηδενικό» συγκλονίζει ενώ, όπως είπε, ένας από τους καταλυτικούς παράγοντες για την αλλαγή του ήταν το ότι ήθελε να γίνει ευτυχισμένος με τη σύζυγό του.

Ερωτηθείς γιατί δεν ασχολήθηκε νωρίτερα με την τηλεόραση, ο ηθοποιός ανέφερε πως είχε έναν φόβο, καθώς δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί όλη αυτή την έκθεση. «Ήταν πολύ άγνωστα νερά για εμένα ενώ θέατρο κάνω από πολύ μικρός» εξηγεί και αποκαλύπτει ότι είχε περάσει από κάστινγκ και για τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά δεν ευοδώθηκε.

Τέλος, για τις εξελίξεις στον Σάσμο, ο Γιώργος Χριστοδούλου είπε: «Η καρδιά της Αργυρούς είναι αλλού. Δεν νομίζω ότι θα ακολουθούσε εύκολα τον Σταύρο. Το ζευγάρι οδεύει προς το διαζύγιο αλλά είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει και πολύ εύκολα. Αυτό που μας συνδέει είναι ένα παιδί. Ο Σταύρος θα περάσει μεγάλες δοκιμασίες και αυτά που θα περάσει θα τον μετακινήσουν λίγο. Σίγουρα θα διεκδικήσει όλα τα δικαιώματά του ως πατέρας».

Όλη η επικαιρότητα